Rabu, 9 Disember 2009

PERNAH TAK?

Pernah tak korang rasa












macam nak shopping tapi tatau nak beli apa.












bukan aku banyak duit ok. SHopping benda murah singgit pun shopping gak. Ngeee

tapi itu lah yang aku rasa.

pelik ni...

hmmm

14 ulasan:

honeylanz berkata...

pernah...mcm semua dah.. shopping kt kedai rm2 pun kira shopping gak. 7e pun blh ;)

nasazfrog... berkata...

biasa shopping nak kena listing kak.. kalau tak mmg lupa,, terkial2 nak pilih barang.. :)

MommyDania berkata...

sy terbalik. semua tau nk beli, nk belinya tak terbeli. ongkos ngak ada!!

Lady of Leisure berkata...

penah.. bila dapat barang baru contohnya baju ke make up ke walau satu dua jer tapi rasa besttttt sangat.,,

Lady of Leisure berkata...

mcm terapi minda ler kekdahnyer..

my little family berkata...

KV, MA sokmo rs mcm tu tp bukan xtau nk beli apa..tau sgt2 tp xde duit nk beli..hahahahaaa

rina berkata...

sokmo... kdg2 time ada duit tatau nk beli. tp time tadok tu ketak2 nk beli. lagi haru...

puan.farah. berkata...

hehe..meh saya tolong shopping kan..

tapi selalu jugak..bila g mall tanpa dirancang + penat..rasa nak shopping..tapi mcm takde mood

Mama-Danish & Sarah berkata...

setuju ngan has.... sebab rasa macam semuanya dah ada kan...

pB berkata...

sokmo

CT NORAMIZA berkata...

KV, bukan penah, tp selalu, masa duit tarak, nak beli tu beli ni beli tu, tp bila dah ada duit, pastu org siap offer nak beli apa, x payahlah, x perlu pun, x pa lah, bazir ja, huhuuuu sedih ngan diri sendiri :(

KV berkata...

has,
hak hak hak

ina,
akak list dlm otak, bila sampai kt mall terus lupa. Hihi

Fatin,
barang baby adik dh habis beli?

lady,
syok oh

MA,
hahaha..kv pun sokmo gitu.

rina,
oh, sama lah kita.;P

farah,
bila balik rasa letih jer kan.

ain,
ha 'a

pB,
serupo lah

CT,
ha..itu lah yg berlaku

oren... berkata...

hihi..meh bagi kat aku duit tuh..aku pandai shopping :)

KV berkata...

oren,
bukan aku tak pandai, tp takdak idea. Hihi