Ahad, 27 Disember 2009

CUTI KRISMAS

Takde makne nya. Hihi

Cuti weekend sajork.

Ptg sabtu kluar beli brg dapur. Pastu makan mcD.

Menu wajib kat mcD harus lah prosperity burger. Lantak lah lemak ko nak mengembang lagi pun. Huhu

Awat anak dara chek ternganga tu??






Ngee, tengok apa sayang?
Abah n anak teruna. Kusyuk makan. Tapi tak makan pun burger. Kenyang ngan curly fries dan air milo sajork. Burger bawak balik makan kat rumah.


Tapi yg penting, stok gula2 dina wajib beli kalo lalu depan mcD. Menonong jek masuk kiosk gula2. Kalo tak beli wajib drama air mata kat situ.


Lesai makan, pusing2 tengok deco.


Pokok krismas yg ala2. Bukannya happening pun krismas kat kota bharu. Hehe

Oke lah, sampai sini dulu. Daaa

3 ulasan:

zarin berkata...

ok doh tu sbb buleh gok spend time ngan family...itu yg penting kan!

me berkata...

baru skalik je makan prosperity burger tu thn nih...huhuhuhu

KV berkata...

zarin,
hehe..hari minggu wajib bwk anak jln2 walo pun ke shopping complex.;)

me,
nak kata tetiap minggu tu, tidak la. Tapi kerap lah. Hehe