Isnin, 28 Disember 2009

ANTARA DUA DARJAT

Bila aria.ni wat sale baru lah merasa menjengah ke butik dia.



Plastik bag aria.ni





Isi dalam. Pink/purple dan hijau





Yang ni pulak. Brand aria.na (jangan gelak, mmg brand aria.na tau) Bwahahahaha. Mek yang gelak dulu. Plastik bag dah warna ala2 dah tu. Hik hik




Isi dalam. Kelabu dan coklat pekat.

Antara dua darjat betul.

Aria.ni versus Aria.na.

Ngee..;P

4 ulasan:

sisdee berkata...

yg aria.na tu camne tudung dia heheheheh..saya tak kisah brand asal lawa jek...wlupun tau yg ariani mmg mahal, lawa n Bes...heheheheh...

tp saya pki jek apa jenis brand pun as long as lawa heheheh

honeylanz berkata...

KV, x dpt nk bezakan darjat nye except paperbag Vs plastic bag :p
tp besh x pakai yg aria.na tu?

zarin berkata...

owh! ada ariana pulak ye?macam sama je..nampaknya..
tk kesahla..janji cantik di kepala kita kan!

KV berkata...

sisdee,
material derang 2-2 tu lbh kurang. Tp of course la aria.ni lg lbh kualiti dia kan. Harga pun jauh beza. Hehe

has,
lebih kurang jer. Cuma kv suka hat aria.ni tu sbb material dia kain tshirt lembut tu. Kalo lycra, beli ariana sudeh. Haha

zarin,
dua-dua cantik. Bagi kv lah.