Selasa, 22 Disember 2009

Bowling

Mek baru lps training bowling ni. Hadoi la. Bakpo la opis mek ni kureng staf pompuan. Nak cukup kan 4 org pun punya la hazab. Ada yg baru lps bersalin. Ada yg dok dlm labour room. Ada yg uzur. Mek jgk yg kena sanggup. Bidan terjun kaedahnya. Hak hak

lenguh lengan weh. Lps longkang kiri longkang kanan. Masak.

Besok lusa pun training lagi. Pagi jumaat lawan.

9 ulasan:

CT NORAMIZA berkata...

KV, berlatih sungguh2 tau, jgn asyik baling ke longkang je, kang penat gelak, bukannya penat main (cakap utk diri sendiri) :) hehehe...

zura berkata...

bestnya main bowling, biar saya gantilah,kalu dekat2 boleh g ganti doh. dih..
(tp jgn marah kalu masuk longkang jugak)haha

=MissRynn= berkata...

gud luck!! :)

jue mj berkata...

takpe bidan terjun pun,.. ada jg aktiviti nak buat... tgh boring ni....

zarin berkata...

tk pe...slow slow...lepas masuk longkang kiri, masuk kanan lak...pastu dia strike la tu...
:D

honeylanz berkata...

has ni juara longkang sokmo...

zailamohamad berkata...

Kak KV aim garisan tengah tu, kalu bola tu berat make sure baling senget sket sebab dia akan bergolek ke tengah jugak tapi jangan senget sangat nati masuk longkang..hahahahaaa

bestnya main bowling..kat Kelate mano ada bowling??

Lady of Leisure berkata...

seumur hidup lady tak penah main bowling.. hehe..
nanti boleh blajar kat akak ye..
:)

KV berkata...

CT,
haha..mmg penat duk gelak

zura,
mari la tulun ganti

rynn,
tenkiu

jue,
letihh. Hak hak

zarin,
takde tenaga nak kasi bola tu laju. Huhu

has,
sekapal lah kite

zaila,
ada kt kb mall, kota sri mutiara(billion) dan kat hotel perdana.

lady,
hihi...jom ah kita main sama2.;P