Rabu, 2 Disember 2009

BELI MINYAK DAPAT MINYAK

Tajuk cam haremmm. Haha

Korang isi petrol stesen mana ek? Kami biasa isi kat BP or mobil.

Tapi kete kampeni yang hubby pakai tu isi caltex. Setiap kali penuhkan tank dapat 2 keping stem. Satu stem kena beli petrol 30 hengget.




Berkat duk kumpul2 tu (15 keping jek, pnya la lama nak penuhkan) er..15 keping kali 30 berapa rat ek? Malas la nak kira. Oh kiranya satu borang yg boleh tempek2 stem tu mampu muat 15 kpg stem. Kalo takmo penuh kan 15 kpg pun, boleh tukar ngan brg2 yg diawarkan jugak. Contohnya 5 kpg stem dpt megi ke dan ada lagi brg2 lain.



Semalam, bila hubby hantar borang yg lengkap, dorang kasi 2 pilihan, pencuci pinggan sunlight atau minyak masak 1kg. Harus ku pilih minyak masak. Haha. Banyak lg brg lain ekceli, tp stesen minyak tu ada 2 benda ni jek.



Tapi yg dorang bagi tu minyak masak cap helang. Puas aku cari ngan pakcik gogel tak jumpa. Boleh terima lah gambar cooking oil ni yer. Hehe


Oh, lupa nak cek point BP, kut2 boleh tukar ngan set vantage lagi.



p/s: ops...lupa nak bitau, minyak masak tu kami letak kt pantry ofis. Boleh wat goreng kopok makan ramai2.
Salam sumbangsih
KV & Co

12 ulasan:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ berkata...

bagusnya... hehehe mmg berbaloi... km dl sempat la kumpul sampai dpt 2 kaki payung caltex...

honeylanz berkata...

has isi kt modil. if collected point 1000 leh redeem fuel rm15... br ada 800++ points nye

Mama Adib berkata...

kami laki bini setia dgn shell

nak isi jer mesti cari shell
nape ntah

pB berkata...

tak leh guna minyak masak tu kat umah sebab itu minyak masak tu milik kemponi punya

hi hi hi

KV berkata...

mam maryam,
oh..akak kv dulu rajin kumpul point utk dpt payung kalerful tu.;)

has,
kat mobil slalu tukar ambik air kotak

mama adib,
shell ada offer best tak?

kak pB,
sori lupa nak bitau, minyak tu kami letak kat ofis. Leh wat goreng kopok. Karang ada yang kata aku makan harta kampeni. Huhu

noniey berkata...

wah bestnya siap bleh redeem lagi.. tapi tu lah kitaorang ni isi kat petronas je..

Lady of Leisure berkata...

semestinya petronas hihi..

grow2g3th3r berkata...

wow.. berbaloi sungguh!..
Dla plak main belasah ajer apa2 petrol / petrol station..hehhehe

NBK466 berkata...

Ron 95 dorang kata BP paling bagus, lum try lagi sbbnak tggu Petronas punya contest abis dulu..he..he.he..

~Love Says It All~ berkata...

JADUAL KELAS MAKEUP AKAN DATANG:

6/12 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI SERI KEMBANGAN
20/12 : PERSONAL MAKEUP CLAS DI S.ALAM

15/1: PERSONAL MAKEUP CLASS DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI KELANTAN

23& 24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS (2 HARI) JANUARY INTAKE!!!

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
016 2128740 (EYRA)

KV berkata...

noniey,
kami ada jgk isi petronas. Sbb nak masuk peraduan. Hehe

Lady,
peminat setia tu.

Dla,
haha...

abg shahrul,
wah, kao abang menang nanti jgn lupe kan kite.;P

Mama Adib berkata...

rasanya takde apa2 benefitpun shell bagi, abih2 guna credit card dapat ler diskaun.tpnya mak ni cam dah termind set shell bagus dan jimat minyak bak kata shell lebihhhhhhhhhhh kilometer