Khamis, 26 November 2009

WARNA COKLAT

Sebab baju raya ku kaler coklat plain, makanya 2-3 hari ni sibuk mencari tudung bercorak utnuk disuai padankan.


Antara 3 ni, mana satu pendapat korang yang paling sesuai?
Walopun pagi raya rasanya tak sempat berbaju ray, tapi sesi balik kampung harus daku memakai baju raya. Tak best orang lain melawa semua aku balik pakai jeans pulak kan. Haha

Insyaallah, besok kami ambik jugak satu bahagian korban.

Di kesempatan ini, kv n co mengucapkan selamat menyambut hari raya korban buat semua rakan2 blog yang sudi berkunjung ke blog aku, jugak buat pembaca senyap dan sewaktu dengan nya.

Kalo ada yang balik bercuti ke kelantan tu, roger2 lah, mana tau ada rezeki boleh berjumpa.


Salam sumbangsih
KV & Co

11 ulasan:

eynda berkata...

Maybe tudung yg ada kaler oren tu :-)

Mak Su berkata...

kaler cekelat tu kena kot.

selamat hari raya haji.

HappyIrfa berkata...

pompuan dan tudung tak boleh dipisahkan..haha (aku pun sama).

slamat makan daging..

KV berkata...

eynda,
yg tu pun ok gak kan?

KV berkata...

maksu,
ok gak tu

irfa,
balik kampung tak?

Mummy Dasy berkata...

semua lawa2....
salam aidiladha

Zareda Norman berkata...

macam kena carik tudung lain gak jer hhehehe

Lady of Leisure berkata...

salam aidiladha untuk akak n family..:)

zailamohamad berkata...

Kak KV, selamat hari raya aidiladha;)

puan.farah. berkata...

lambat pon nak komen jugok. oren koko tu kv. seswaii~

HappyIrfa berkata...

x kelik..aku raya kat cheras je