Isnin, 9 November 2009

HAYAKI CAFE N TESCO

Jumaat lepas (masa tu tak banjir lagi). Sempat gi pasar siti khadijah. Tapi, apa2 hal pun wajib sarap dulu. Tatau nak makan apa, last2 mek sajes makan kat hayaki jek lah.



Teringin nak makan nasik lemak. Tapi sambal nya pedas sgt, makanya makan ayam jek la.


Danish tgh tunggu makanan dia.



Mama ngan anak dara pun sibuk nak posing. Wajib la mencapap (carik pablisiti) uols. Hik hik


Dina charah.



Order milo beng dan teh. Teh tu utk danish syer ngan dina. Mcm org tua kan anak2 ku. Wakaka


Ni makanan anak2. Telur masak separuh sebijik sorang.


Danish tolong ngabihkan telur adik.




Sudah gi pasar, sambung merendek kat tesco lak. Hihi.


Dina charah tgh tunggu abah dan abang membayar.





Nun, abah ngan abang kat kaunter.


Sekian.

Salam sumbangsih
KV & Co

8 ulasan:

honeylanz berkata...

ni kira nye sessi jalan² cari makan la yea ;)
p/s: banjir dah ok blom?

KV berkata...

has,
haha..bila jln2, wajib acara makan2. Banjir tempat kita dah ok. Tp byk lg tempat yg tak ok.

jane_doe3328 berkata...

adoiiii sedapnya tgk nasi lemak tuh

dugaannnn

sabar sabar

KV berkata...

jane,
tgh mood diet kan? Sabar2. Bertahan ok. Hak hak

aNIe berkata...

KV..memula akak baca hayaki...ingatkan restoran Jepun...rupanya ada nasi lemak ye...

Anak akak pun pandai minum teh tarik...tapi pastu mintak ais...tak tahan panas...hahaha

zailamohamad berkata...

besar doh Dina tu..comel "rambut purung" Dina;P

KV berkata...

kak anie,
pengasas nya jepun kut sbb sign board dia ala2 pemandangan kat sana.

zaila,
haha..nak tunggu pjg skt lg kt tepi tu.

pB berkata...

Hayaki tu dekat dengae ghumoh mok sdaro kak pB ...