Isnin, 16 November 2009

BESDAY PREZIE (tah apa2 aku buh tajuk)

Kat kl tu ari, sempat beli jam ni kat MV (walopun sesat barat, sampai jgk ke MV..hahaha)





Ingat nak beli levi's selai, namun aku dh letih sgt, tak larat oh. Jadual pack gilo. So, carik kat kb je lah.

Tenkiu to mr hubby.


Salam sumbangsih
KV & Co

13 ulasan:

jane_doe3328 berkata...

cantik!!! fuh demo, jale + soping sakan :)

honeylanz berkata...

ehh.. tahniah dapat jam baru ;)

MommyDania berkata...

cantiklah kak! best2

KV berkata...

jane,
letih pun tok ile lagi nih.

has,
jam kv yg asal hilang tatau letak kat mana.

MD,
tq2.

Ms AiReEn MoHd berkata...

molek molek jam tgn mu kak...demo lani Bergson sungguh la...

wakaka pelempang plak kakkv bagi ni kang...

ok bek to normal...kak jam ko mmg cun kak..yg ko tak beli kat guess butik apsal..wakka padahal aku pun beli kat pk time tu gak...pasla ade less..butik guess tak der less...kak besday aku bulan depan..ko jgn wat wat luper kak...wakak tetibe jer aku claim kat kak kv..sebab kak kv kaya..ade umah bangalow heheheh

zailamohamad berkata...

Jam baru tuuuuu....Kotak dia cantik, ai pun ada satu macam tu;P satu je..huhuhuhu..bilo nak beli jam baru lagi ni..

KV berkata...

eryn,
hubby akak takmo beli kt butik sbb takdak less. Kat kedai tu less kaw2 punya. Byk boleh jimat.
Besday mu? Buat2 lupa lah. Ahahaha

zaila,
jam akak ilang tatau kemana, tu yg meroyan sakan mahukan jam baru. Rasa tak lengkap hidup takdak jam kat tangan. Hehe

aNIe berkata...

Syiok dpt besday prezen...Cantik!!

puan.farah. berkata...

kv g mv awat tak roger?

huhuhu

tahniah~

atty's berkata...

besh dpt diah..cantik ..!

KV berkata...

kak anie,
heh..tq kak.

farah,
adakah kamu bermastautin dekat situ? Hak hak. macam la akak ada no kontek hang!

kakty,
tenkiu kak.

saya berkata...

amboii..meriah!! asyik hadiah je. bestnyaaa... mcm jam saya le pulekkk.. hehehhehe... takpe2... 1 team le kita ye.

chik star berkata...

as tgin gile nk jam gni.
bujet tak dak.
tggu bonus lak kot.
tuh pon KALAU ade bonus.
kah kah kah.
:P