Khamis, 22 Oktober 2009

TERCAPAI HASRAT

Masa potong kek besday dina tu ari mek tak sempat nak merasa cheese cake SR. Maklum ler, tetamu lebih diutamakan. Hik hik.

Pastu asyik tertangguh nak beli. Asl lalu jer depn SR mesti tak sempat nak menyinggah.

Malam tadi gi tesco, akhirnya beli lah sepotong yogurt cheese kek. Tak pernah try before, mmg sedap bangat!! Teringat ingat ni. Nak kena gi beli lagi lah!




Salam sumbangsih
KV & Co

8 ulasan:

izman berkata...

aku kalau cheese kek, aku suka kat la bahome (jusco). kat tesco klang kek apa sedap pun aku tak tau.

CuTeMiUt78 berkata...

eemmmmm cam terasa nak gak la

eynda berkata...

Ini dari secret recipe ke?? Hubby suka sangat la cheese cake...eynda perlukan topping lain cth blueberry ke atas cheesecake tu...baru laju je telan hihi...

Mummy Dasy berkata...

nyum nyum sedap...mmg av. cheese cake tu

Mama-Danish & Sarah berkata...

tetiba aku pun teringin jugakkk...huwaaaaa..

KV berkata...

izman,
Aku suka kat SR. Kawww

rina,
jom gi beli

eynda,
yg kv beli ni topping dia yogurt n blueberry. Sungguh sedap.

Mummy dasy,
daku pun sama

ain,
jgn nagis, pi beli nu. Hehe

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku masih terasa2 kek SR yg di makan 2 bln lepas...

hehehhe!!

MommyCT berkata...

SR kek semua sedap...my pick would be choc indulgence....slurppp