Khamis, 15 Oktober 2009

TAKDAK IDEA NAK TAIP APA

Tiba2 tatau nak goreng cerita apa.

Sakit perut alhamdulillah, lps mlm tu dh tak berulang yg teruk. Makan mmg jaga betul2. Cuma hati dok risau n gabra takut berulang sakit. Hubby pun sama2 berpeluh dahi. Huhu.

Badan masih lesu dan asyik mengantuk jek. Kadang2 rasa loya. Mebi kesan ubat2 kut.

Pagi tadi gi husm. Tak ramai org. Gi x ray pun dlm 15 minit jer. Padahal jane dh bitau suh pakai film yg doc swasta xray tu. Dah siap bwk pun. Tp tgk akak kaunter tu semacam jek (brok brek tah pape), makanya malas nak menambah brok brek dia.

Tunggu sampai 2 jam tak panggil giliran ku. Stress mek dibuatnya. Gi tanya kaunter, dorang ckp tunggu dulu, tunggu dulu. Hadoih!!! Hubby dah nak gi tanya, kut2 takde doktor, masak kami nak menungggu. Baru jek suamiku bangun, nombor dipanggil. Rupanya, org kat kaunter baru hantar fail mek ke bilik tu. Sabar jek la. 2 jam duduk dgn sia2 kes tak berwibawa nya org kaunter. Huhu

Doc cek xray (doc tau psl dh xray before ni, dia pun membebel ckp blh pakai yg kt klinik swasta tu). Tak nampak sgt cuma doctor ckp ada semacam batu bawah abdomen cuma tak pasti. So kena gi lg 2 minggu utk dpt kan pengesahan pakar x ray. Doc bagi ubat gastrik, lawas kencing n sembelit.

Eh, dlm takde benda nak goreng pun, pjg berjela jugak. Hihi


Salam sumbangsih
KV & Co

9 ulasan:

Zareda Norman berkata...

KV

sorry sbb tak sempat balas sms, sebenornya kak zar ni pemaleh tulis sms.. heheh

nak try gamogen pun ok, dulu kak zar pun bebrotol botol minum gamogen ni. kak zar amik perasa oren yang paling popular tu. bagus untuk luka dalam lepas operate.

Bapak berkata...

semoga cepat sembuh..

aNIe berkata...

KV...betul kata zar tu...cubalah Gamogen...mungkin serasi....

zailamohamad berkata...

rehat secukupnya

edyan7 berkata...

take care...

jane_doe3328 berkata...

loh, tok beruboh ke customer service hospital denung?

esh esh esh

tapi meme pong, kalu kelik klate gi shopping complex denung...SA dio lagey garang dari customer. Siap bulih sound kalu kita dok kirai² baju, kes demo tuh malas nok kemas smula

rina berkata...

take care yer kawan...

bat berkata...

take care.. *hugs*

CuTeMiUt78 berkata...

apapun pas ni.. pangtang2 la bab makan ya.. semoga cepat sembuh tau