Selasa, 8 September 2009

RAMBUT TEMPURUNG

Korang kenal dak tempurung? Hehe. Mesti kenal kan.

Tgk lah rambut tempurung dina. Macam abu bakar elah pun yer jugak. Kemain susah nak potong rambut dia. Geli la. Gatal la. Sekali pun tak dok diam.

Last2 aku pegang kuat2 tak bagi dia meronta. Hubby potong cepat2. Jadi gini lah gayaknya.






Harapnya, raya nanti dah ok sikit rambut dia. Haha

Salam sumbangsih
KV & Co

15 ulasan:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ berkata...

jadilah.. asal x masuk mata..km plak syukur maryam jenis suka p kedai gunting.. mmg dr umo bape bulan km dah bw dia p kedai..so dia dah biasa.. hahaha slamat2..klu x haru gak..rambut derang cepat panjangkan..

KV berkata...

mama maryam,
dina jenis kuat berpeluh. KAlo rambut pjg harus gatal2.

rina berkata...

xpe... dina tetap cun gak.

atty's berkata...

dina potong rambut camne pun comey ..jew.

l i e y n berkata...

abu bakar elah...lama tak dengar nama tu!!!
tapi cute je rupa dina...

~0~ berkata...

ala...kesian dia kak...
hehehe...

KV berkata...

rina,
mcm pelik jer muka dia rambut kontot.

kaktu,
huhu...comel kah?

lieyn,
boleh ler

O,
terpaksa dik. Hehe

Zareda Norman berkata...

KV

nasib baik comel lote..

bat berkata...

tempurung pun tomei gaks si dina neh.. hiks..

Mummy Dasy berkata...

tempurung pun tempurung ah klu dah namanya budak tetap comel ye Dina

KV berkata...

kak zar,
ntah lah kak, sekali tgk lucu jer muka dia. Huhu

bat,
selalu kena ejek ngan kami. HAhaha..mama abah mulut jahat.

Dasy,
a'a, nasib baik budak. Hehe

Lady of Leisure berkata...

walaupun rambut tempurung, tapi dina maintain cute..
she s lovely..
:-)

sya berkata...

kekecik tak pe rambut tempurung.. dah besar nanti tak leh

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ayokkkkkkkkk!!! mcm boy plk la aku tgk.

time dia tido, alter la rambut dia..

zailamohamad berkata...

Ameera pon rambut tempurung jugak..dahler susah nak kerat rambut dio..habis takok!!