Ahad, 6 September 2009

THE CHICKEN RICE SHOP

Plan semalam. Ingat nak gi warehouse sale tu kan. Tapi singgah kb mall dulu sbb nak book makanan kt TCRS. Takut full house. Tp hujan punya lah lebat. Hubby pun plan nak gi param stadium jap nak beli burger mat bif (eh, nanti aku post pasal mat bif ni). Memandangkan ujan lebat sungguh, rasa malas nak kluar dr kb mall. So, jalan2 pusing la. Dah la masa tu baru jam 6. Lambat lagih.



Anak2 main trolly. Kill the time kaedahnya.



Mak budak syok sendiri sbb takde org nak tolong ambik kan gambar. Tgk laki mek, bini jer yg syok sensorang, laki tak layan. Sibuk berinternet.



Pastu pusing2 jalan2, pkl 7 lbh gi TCRS. Dah penuh org. Awal giler. Kami pegi masa tu pun melangut tunggu. Macam kena tunggu sejam. Haha


Menu yg diorder.



Dina sebelum buat kecah.



Abah tgh tgk bil, kut2 ada yg blom sampai. Hehe

Salam sumbangsih
KV & Co

8 ulasan:

mNa berkata...

wahh..da pakai lens ka?cun2..kalau muka tu touch up sket..lagik cun..

Tijah berkata...

adekah ko telah semakin mengurus sempena ramadhan ini nok?

KV berkata...

mas,
wakaka...tokde nok touch up eh. Dok hambat dina nak pakai diapers pun satu hal.

jah,
ko terpedaya ngan trick kamera kut?

Aleeya berkata...

ermm rase nak buka ns ayam gak ler huhuuu tegoda nengok

KV berkata...

aleeya,
ahahaha...dugaan puasa tu!

Mama-Danish & Sarah berkata...

bila la aku nak makan kat TCRS ni...

sedap tak nasi ayam dia kv???

jakun betul aku neh....

KV berkata...

Ain,
ok la. Sekali sekala makan kan.

KV berkata...

Ain,
ok la. Sekali sekala makan kan.