Khamis, 20 Ogos 2009

T BONE STEAK WITH BLACK PEPPER SAUCE

Lunch tadi kat tok bali ship kopitiam.





minum cappucino mocha ice blended.




Makan t bone steak yg sos nya dicurah di meja kita oleh pelayan. Makanya, asap berkepul kepul naik dan menjadi perhatian orang. Huhu. Naik segan pulak mek rasa.


Tapi, sedap. Abaikan diet ku. Mmg sudah ke laut.

Selamat datang ramadahan al mubarak. Buat semua kenkawan blog, selamat menjalani ibadah puasa. Insyaallah.

Salam sumbangsih
KV & Co

10 ulasan:

green apple berkata...

kagum aku kau makan steak ngan choc mocha (ape benda ntah tajuk air tu tadi)....kalau aku, konfem kat situ jugak aku lambakkan isi perut aku.

jane_doe3328 berkata...

sedapnya!

Tijah berkata...

makan jer nok. lusa dah nak pose. hheh

~LIZA~ berkata...

selamat berpuasa to u too :)

shuzana berkata...

kak..selamat berpose ok..

De' Sal berkata...

Nasib tak posa lagik kalau tak gerenti dah meleleh nih.selamat menyambut ramadhan.

saya berkata...

wahh..mmg sedap steak panas2 curah kuah tu kan. kira entry last untuk lunch le tu. hehehe.. selamat berpuasa!!!

zailamohamad berkata...

Jauh g jalan2 cari make..sapa ko Tok Bali nyah..btw, Selamat Berpose;-)

atty's berkata...

fuh..sungguh lazat ar kv..nasib lom posa ..lagik .

selamat berpuasa jugak..maaf zahir batin andai ada salah dan silap ..

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. sesi makan2 sebelum puasa ya