Ahad, 16 Ogos 2009

BAJU RAYA DINA

Selain dr shopping online, aku pun dh beli sikit2 baju raya untuk anak2. Nanti bulan puasa tak payah nak kejar2 kan.

Aku kalo dh puasa mmg letih manjang. Sungguh tak positif lah. Huhu. Cemana nak buang sikap negatif ek? Tapi kalo puasa mmg pasif jek.

So, ngelak kan aku meroyan di bulan puasa nanti aku beli lah sikit2 baju untuk anak2. Kalo terbekenan kat online, aku beli online jek, senang. Posmen bawak mai opis jer. Sungguh mudah dunia sekarang kan.


Ni antara stok baju dina.

Nanti aku tempek baju2 danish lak. Baiii

Salam sumbangsih
KV & Co

2 ulasan:

Mama-Danish & Sarah berkata...

aku kalau bulan pose memang kebulur tahap gabannnn...

masa kecik2 dulu, bila time berbuka, makanan mak aku sembah kat dpn mata..tak boleh nak bangun aku cakap ko....tapi aku ttp besemangat pose sampai sebulannn...

sejak dah kahwin ni, larat tak larat kena kuatkan semangat jugakkk....abih tu nak bukak pose ngan apa kan kan... takkan asyik beli jerk... muntah ijo gak nanti..

KV berkata...

ain,
aku kalo bulan puasa mmg weak ah. Puasa ttp puasa sbb wajib kan. Tp, hihi..lemah sengat tau. Teruk betul. Not good, not good!