Isnin, 27 Julai 2009

KEDATANGAN YANG DINANTI

Akhirnya, sampai jugak tety dan rina ke rumah aku. Dan adik dorang yang single but not available. Hihi. Teman dekat tapi jauh. Ahaha. Ye lah, dorang asal kelate tp dok kl gitu.

Kebetulan balik kampung kali ni masih bersisa lg musim durian, terus set date. Kan rina? Hihi. Ke sesat barat sidi korang carik rumah ai? ;P


Gegambar aku cilok dr fb rina. TQ babeh. Tuan rumah tak sempat nak bersnap bagai. Bedak pun tak pakai. Sungguh selekeh aku di hari itu. Huhu



Au.ni Da.mia dan danish.


Ar.mand Du.bies



Kami ngan mama yg sporting n kelakar. Syok ah.


Tengah mengumpat apa pun tatau ler. Hehe



Gambar ni oke sikit. Tak lah nampak tembam sgt aku. Yg lain2 mmg dasyat oh.



Makan durian. Tety n syamimi (or miesya? hehe. Rina kalo salah nanti betulkan oke)



Makan durian lg. Rina n auni n mama.


Auni tgk apa?



Kekanak ribena. Dan dina yg konker mainan takmo kongsi. Alahai..sian lak kt armand. Dina wat malu mama tau!




Masa untuk pulang. Dina dh meragam mengantuk.

Apapun, mmg seronok sekali jumpa jumpi. Mcm dh selalu jumpa jek. Ker aku yg kecoh banget eh? Hihi. Buat rina, tety, syamimi n mama dan sidi, maafin kami kalo ada salah silap. Jangan serik datang lagi naa!!

p/s: Banyak lg gegambar kt fb rina. Aku upload 10 kpg cukup ah. Hihi. Kemalasan beb!

Salam sumbangsih
KV & Co

5 ulasan:

HappyIrfa berkata...

cam segmen jejak kasih jer ;-)

rina berkata...

kami selaku tetamu nk ucapkan bebanyak time kasih yg tak terhingga kepada tuan rumah. layanan tuan rumah sungguhlah marveles. betul tu... tenet ni mampu kuatkan semangat kekawanankan... pdhal 1st time jumpa tapi rasa cam dah berpuluh2 kali jumpa.

betullah tu nama umienya syamimi. xde sesat pun... sebab tu diheret sama sidi dalam perjumpaan ini. kalau tak meme kompem make buah langsat.

miesyamomei berkata...

heee..name saye izyan syamimi..sgt la btul.xd salah pon..heee..trimas ye kak kv..duyan yg sgt besh...mee goreng oso

zailamohamad berkata...

sedap sungguh demo g make buoh durian dih...
iklan sat : comei langsir rumah kak KV..beli mano??? Zaila dengar kat Kelate banyak jual langsir bundle, mano nak cari r???

KV berkata...

irfa,
hik hik..kita dua jer blom ada jodoh jumpa jumpi kan?

rina,
moga persahabatan terjalin kekal selamanya. Amin.

miesya,
hehe..risau takut salah. Nanti balik kampung jgn segan dtg tau.

zaila,
alahai..kain akak beli kt kamdar jek. Pastu berjemaah jahit ngan hubby & MIL.