Selasa, 28 Julai 2009

JUMPA BLOGGER KAT TESCO

Macam biasa, kalo gi tesco harus layan anak2 main bas lori bagai. Lg pun tak kuasa aku nak melayan dina sambil beratur nak membayar. mmg byk cekadak minah tu.








Sbb dah makan sikit kt rumah mommy lynna, aku beli donat jer lah untuk dinner. Tu pun makan tak abih. Besoknya bawak makan kt opis.


Dan yg syok, jumpa Mas (adik kesayanganku..ewah! Cucuk sikit.;P). Padahal rumah masing2 dekat jer. Aku pun tiap2 minggu lalu depan rumah dia nak gi kb. Tp tak pernah nak singgah.

Fuh..sabtu tu mmg syok ah. 3 kali jumpa bloggers babe! Panjang jodoh, murah rezeki. Alhamdulillah. Amin.


Salam sumbangsih
KV & Co

9 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik..hik..dekat je umah ya, tapi tak pernah jumpa.. last2 jumpa kat tesco yo.. bila la kita nak ketemu lagi kan KV

KV berkata...

rina, dh 2 kali jumpa ekceli tp jarang nk set date. Ko dtg mkn angin lg kt kb, blh ah jumpa jumpi. Hehe

~~ciklinn~~ berkata...

wah bestnyerrr dapt jumpa kawan2 blog.... bilalah kita lak nak jumpa yerk?

eedany berkata...

agaknya kalau kita berselisih jalan, KV kenal saya tak? hehehe...

Donut BigApple 'Alien' fav. tu. Kasih saya 1 dozen, sure tak tolak punya!

:)

MaMaMiE berkata...

meks, bila mo jumpa jumpi ngan aku weiii, hang mai ler wat lawatan projek. Muleh jumpa eedany sekalik...ngeh²...

KV berkata...

ciklin,
ntah ler. Karang terserempak tgh jalan mana tau. Ihiks

eeda,
rasanya cam kut. Hihi

makmi,
ko jauh sgt la. Tp teringin nak pergi sana. Doa2 kan meks okeh.

Mama-Danish & Sarah berkata...

bila nak jumpa aku lak ni....

KV berkata...

ain,
ko mari kota bharu lah.

mNa berkata...

i'm so fat!!huhu..sib baik ngereng badan..kalu dop bsr lagi mas dari akak ni