Selasa, 21 Julai 2009

BOWLING PUSPANITA

Khamis lps aku gi kb mall. Puspanita negeri anjurkan kejohanan bowling. Aku salah sorang wakil jabatan aku. Macam terer kan. Wahaha. Tgk org lain gah2 semua. Masing2 heret beg, bola sendiri, kasut sendiri. Wow! Mek kagum. Aku ni, training pun tidak. Hik hik


Banner kejohanan


Suasana sebelum mula kejohanan



Team aku, yg sungguh poyo. Lane dah la rosak. Lambat mcm siput nk menunggu. Sempat aku makan meehon goreng tau.


Masa ni dh abih game. Pengadil dok mengushar markah.




Dah tentu2 kami tak dpt nombor. Hiks. Ni adiah penyertaan. Dapat towel selai. Jadik lah!

Sekian.


Salam sumbangsih
KV & Co

6 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

saya pon men Bowling bkn ade skill...main campakkk aje...

hhahaha..!

weh! lama dah aku x main ni....gatal dah tgn!

KV berkata...

jaja,
kdg2 best jgk layan bowling. Gi ler!

atty's berkata...

kty dah lama tak men bowling..

MaMaMiE berkata...

xpe xdpt no bagaimeks , semangat hang tu yg penting. Aku ghaser hang ler paling teror, hang jd wakil jbt xyah prektis, aku mmg tabik spring time kat hang...ngeh²

cendawanintim berkata...

aku kan mek men boling asyik boling longkang jer...buat penat lempar bola jer!!

KV berkata...

kakty,
kv pun lama tak main. Huhu

makmi,
aku mmg terer. Terer ke longkang. Keh keh keh

cuni,
tunggu ko bersalin dulu pastu baru blh nak melongkang, hoccay!