Rabu, 15 Julai 2009

BIZI MODE

Adeh, minggu rasa nak bernafas pun tak sempat. Punya lah bizi byk keje. Aku benci bila ada keje, semua nya nak cepat. Paham2 lah bila buat keje dlm keadaan tergesa gesa, makin byk yg silap.

Pastu ari ni pun sambung bizi sbb semalam cuti kan. Commitee nak meeting jam 2.30. So, report kena siapkan segera. Masalahnya, perkakasan utk buat report tu aku baru dpt ptg isnin. Huhu. Seb baik meeting ptg, kalo meeting pagi ni lagi haru. Dah la besok ada lawan boling puspanita.

Isnin lps sempat gi jenguk lane. Org lain dh berbulan tarining, kami baru nak gi jenguk lane. Hazab sungguh opis aku ni. Miskin katanya.

Dah la uniform pasukan tak beli lg. Tu pun belas ihsan bahagian kewangan kelab. Kalo dak mmg pakai baju caca marba lah besok. Org lain gah ngan baju pasukan masing2. Malu oh. Kekurangnya semangat nak berlawan tu ada bila pakai uniform kan. Ni uniform pun takdak kan. Sedih oh bila kebajikan staf dilupakan. Huhu

Ptg ni kalo sempat nak gi training. Jap lg ada mesyuarat ajk kelab. Pastu ada jamuan pulut durian. Aku tak sempat nk menolong demo tu duk kukus pulut eh. Byk keje sgt la. Tp kenkawan lain dh paham. Sbb semuanya asyik nak cepat jek kan. Gitu sokmo.

Oh ya, mmg pd mulanya pakat malas nak join boling, tp mikirkan nak jaga nama opis, kami main je lah. Tu pun tinggal set veteren. Set2 muda semuanya preggy. Lg pun opis aku 11 org jer staf wanita. Terpaksa beb!

Nanti kalo sempat besok aku apdet sikit before gi lawan boling. Kalo sempat la. Kalo dak merasa minggu depan aku saji kan en3 basi berjujut. Haha

Ok lah kenkawan, aku nak gi meeting jap. babai.


Salam sumbangsih
KV & Co

7 ulasan:

Zareda Norman berkata...

kat sini pun sibuk dengan sukan ni.. minggu ni sukan kementerian.. harus akak terkejar ke sana ke mari

Purpleheart berkata...

Idup Kv, Kv boleh.. tak kesahla orang nak kata muda ke tua, yang penting, kerjasamaa...

KV berkata...

kak zar,
jgn terpelecok sudah. Wakaka

sue,
wonderpet! wonderpet. Okeh, kv makan sayur byk2. Haha

Mrs LVoe berkata...

bile buat keje dlm keadaan tgesa2 or cepat kita mst ade buat silap. menci tul

jue mj berkata...

sek ju pun sibuk gak ngan sukan sempena bulan kecergasan satu malaysia tu... sapa2 yg jadi pengadil ari2 kena jenguk padang tgk buak2 main....

KV berkata...

sha,
konfem mesti ada yg silap kan?

jue,
wah, cargas!!!!

CuTeMiUt78 berkata...

oh.. gitu ke.. takpe la KV semangat setia kawan namanya..