Isnin, 18 Mei 2009

SHOPPING

Antara barang2 yang aku sempat shopping untuk trip kali ni. Hehe


Sikit jer.



Ni taim aku tgh berenti rehat kt stall perfume. Letih mak noks!


Weges sembonia. Penat aku pusing carik yg berkenan. Last hubby tolong pilih kan. Dah la aga satu ni jer. Adeh.


Henbeg. Aku ingat nk beli kaler hitam tp tadek yg sesuai dan berkenan kat mata aku lak. Ambik kelabu kalalo ni lah.



Kristal yg aku belikan utk MIL. Comel kan. Tp tgk dlm gambar tak berapa lawa lah! Merelip merelap. Senyum manjang mertua ai you!


Hubby beli kasut ni jer untuk dia.




Weges aku lagik. Haha. Eh, nyesal tak ambik kaler kelabu. Kalo dak boleh mecing ngan henbeg baru.


Mainan pick up control untuk danish.


Keretapi abc 123 untuk dina.



Perfume kasik wangi2 untuk aku. Yg kecik tu dpt percuma. Nanti senang kalo travel mana2 bawak yg kecik tu jer.


Tiset selai untuk aku. Hehe. Asyik2 aku jer kan.


Baju dan sluar utk dina.



Baju dan selaur untuk danish.



Tiset untuk pengasuh dina dan adik2 dia. Sbb dorang tolong jagakan dina sepanjang aku takdak. Jugak purse utk pengasuh dina.



Tak dilupakan glasses utk aku. Ntah bila nak pakai tatau. Nanti kena beli kontek lens lah dulu. Boleh perasan Ekin. Haha

Apa lg ek aku beli. Ni jer sempat snap. Brg2 kat ikea pun aku malas nk snap. Ye lah, bila sampai rumah terus bahagikan untuk tuan masing2 kan. Tu yg malas nk snap bagai tu. Lagi pun peluk cium dina lagi syok. Rindu sgt kt dia dan abang.

17 ulasan:

MaMaMi berkata...

Makaihh kv, berapa riban habih? Nko shopping sakan naa. Tak nyesal turun kl klu mcm ni. Sok turun KK plak erk....

KV berkata...

makmi,
uhuuu..teringin sgt aku nak pi KK. Tp blom ada rezki la.

pB berkata...

sakan tu

- tety - berkata...

ni la penangan jejarang mai kl... skali soping penuh bonet keta nih...
kv, nk soping raya harus mai soping kl lg... kompem x nyesal!!! hhaha
tu la yg dk kl nih sokmo meroyan.. huhuhu

Mrs LVoe berkata...

byk gak shopping dear. cantik bag tu. sha ade tgok smlm kat parkson

cokolat berkata...

spek itu ada klasss... :)

:: HUSNA :: berkata...

mak ai....
byk tol...
habih sume org keliling dpt...
best2...

De' Sal berkata...

wa3......borong tak ingat dunio,nasib baik tak beli dengan sogo sekali bawa balik kelate,hi hi...

Purpleheart berkata...

Biar betul Kv ni.. bawak bertenang.. tarik nafas panjang-panjang..

Ungku Nor berkata...

betul..betul..
akak pun kalo dapat peluk anjib buleh jadik lupa alam sekeliling..hehehe

NONIE AZIZ berkata...

todiaaa noksss...harus masa ni ko kena sawan sopping kan? hahahah

rina berkata...

sakan tu dio borong...

atty's berkata...

wah kv..turun kl..saakan sopink..hehehhe..

sandal putih tu cantek..

Mummy Dasy berkata...

waduh shopping sakan ye..

AfiQ berkata...

dedue wedges iteww sgt menangkap!
sgt cntek..

Mama-Danish & Sarah berkata...

manyaknya shoping, mesti riban2 habis ni

my little family berkata...

tu dia...banyoknyo mek ni shopping...byk hok 'utk aku' hahaha...