Khamis, 21 Mei 2009

PEMBACA SENYAP

Aku tau aku ada pembaca senyap. Tp aku tatau sikit ke ramai.

Tp bila aku add widget user online dan jumlah reader, baru aku tau rupa2 nya ramai yg singgah blog aku.

Mebi tersalah singgah kut. Sekadar lompat2. Mungkin membaca tanpa perasaan. Atau mungkin sekadar di angin lalu.

Namun, takpe. AKu tak kisah. Janji jangan buat jahat ngan aku kan. Baca lah. Singgah lah. Semahu yg boleh. Hik hik

Tp kalo nak tegur pun apa salah nya. Sekadar say hi or jugak mebi boelh kenal2 lbh lanjut kan. Wahaha.

Apa pun, aku ucapkan selamat datang ke blog aku. Tak kisah lah nak tegur ke tak nak.

21 ulasan:

:: HUSNA :: berkata...

kak dulu2 pon aku silent reader ko... skrg jer mcm dh x segan nk tgglkn komen... huhu

Zawiyah berkata...

entry ni mcm kena kat atas batang idung akak je la kv..hari2 duk ziarah blog ni kalau ada new entry. siap wat link dari blog akak lg..sorry ya.tak mintak permisi dulu. senang kan. bukak blog sendiri..then cek sapa2 yg update. mcmn leh jumpa blog KV ni pun tak tau. masa merayau2 di alam maya kot..ha ha. tertarik tu sebab org satu nogori ..sekapal gitus..

pB berkata...

kak pB nie blogger gapo ??

KV berkata...

husna,
hik2, akak pon camtu. Kdg2 segan nak tegur tuan blog kan?

kak za,
wahaha..kita dah saling mengunjung. Moga makin erat silaturrahim

kak pb,
akak idola kv utk bukak blog suatu masa dulu. Tau!

Zawiyah berkata...

yo la KV..nama sebenar KV pun akak tak tau ha ha..asik guna KV je..semangat kenegerian tetap kuat. mcm ada chemistry gituss..
btw..akak dah delete tau msg yg ntah apa2 kat shoutbox tu..menyempitkan ruang ajo..

bat berkata...

hehe maks pun ala2 silent reader gaks.. *bley dak giteww???*..

anw.. nak komen hat tang beli barangan Ikea tuh.. bukan apa barangan diroang neh lain dari hat lain kans..

Purpleheart berkata...

Isy apa pulak tak gelemer, kadang-kadang datang tengok aje sebab tak de masa nak bagi komen, petang-petang sikit datang lagi bagi komen..

Mak Su berkata...

maksu membaca dalam senyap, sebab tutup mulut

Tijah berkata...

haii...

salam singgah. fes time komen nih.

hehehe.

aNIe berkata...

Memang ramai yang jadi silent reader kat blog kita...mcm blog akak kalau tgk yang menjengah hari2 lebih dari 100 lebih...tapi yang tinggal komen tak seramai tu...takpelah...janji takde yang cuba nak buat yang tak elok kat blog kita...tu aje...

Mommy Lily berkata...

kita bukan pembaca senyap kv. kita pembaca bising ! haha

yaya berkata...

saya pun baca blog akak tapi jarang tinggal komen....
Nanti nak tinggal komen bebyk...

haslina berkata...

saya tidak lah silent reader pun..kalau datang sini selalunyer mesti saya tinggalkan komen..
;)

Mrs LVoe berkata...

ade kala yea sha pun jadi silent reader bile xtahu nk comment ;-)

atty's berkata...

kty dah tak jd silent reader kv lagi..hehehehe

saya berkata...

ehh..saya pon pembaca senyap tau. sebab kalo saya tgh baca saya takde cakap2. hehehe..boleh??

cendawanintim berkata...

mek, tu diaaaaaa, ramai peminat ko...aku pon minat ko..tapi lam keadaan terangggggggg!!

onnie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
onnie berkata...

assalamualaikum,
saya antara silent raeder blog KV. ini adalah 1st time i msk kolum komen. Seronok baca blog u. lebih2 lg pasal dina yg lasak tu, cute sgt. dina tu sama je lasak mcm my 2nd dghter. anyway, i enjoy baca blog u.

Kak ros, Shah alam.

Zareda Norman berkata...

wah sakan menyoping tu...

kak zar duduk KL pun jarang pi IKEA.. jauh beno

izman berkata...

aku kategori apa ye? pembaca tak tau senyap.