Selasa, 28 April 2009

HASIL KETIGA KERAS TANGAN KU

Hik hik..punya la slow snail aku wat sulam tudung ni. Semalam baru siap yg ke tiga. Ada lagi 7 helai. Masak okeh.

Sbb aku tak pandai sgt wat bunga pintal, aku dpt idea bling bling, tukar bunga pintal tu dgn manik dan krital. Bijak dak aku. Hihi







Malam tadi dah siap tempek belian bagai, hari ni dah pakai mai keje. Tak sabar. Haha

p/s: korang layan je lah keperasanan aku. :P

13 ulasan:

:: HUSNA :: berkata...

rajin tol la ko ni kak.. kalau aku x kuase...

Zareda Norman berkata...

KV

KV ada contact tak nak buat bunga pintal tu. Kak zar nak sulam kat baju le..

Tak pe KV punya kerastangan tu dah nampak improvement.. silap silap kak zar boleh tempah kat KV jer nih!!

KV berkata...

husna,
buat time lunch hour. Kat rumah mmg tak sempat.

kak zar,
kawan kv tu ambik tempahan, tp now dia sibuk student dia nak exam. Nanti kv tanya kan. Tp slalu dia wat kat tudung jer.

De' Sal berkata...

cantiklah, kv belajar kat mana tu?kak sal minat gak tapi takde masa nak buat.

kirana berkata...

cuba jahit bagi kat saya selai :)

KV berkata...

kak sal,
kwn2 yg ajar. Tp saya kurang berbakat.

Ana,
nanti akak mahir dulu. Hihi

~dARlee zURiS~ berkata...

alahaii..rajinnye kak
boleh lah hntr tudung wat sulam ek hehehe ;P

rina berkata...

wah pasni makin ligatlah sulam menyulam

Mama-Danish & Sarah berkata...

lawa sungguh lawa. rajin nya ko ya kv.

KV berkata...

zuris,
masih amatur dik. Haha, nak pakai sendiri pun blom lepas

rina,
ikut mood dan semangat kut. Haha

ain,
rajin pd benda yg kita suka.

cokolat berkata...

canteklah kak.. suwit je!!!

Mak Su berkata...

bestnyer.... ada bakat terpendam. kalau maksu lah.... tentu benda tu siap 1/8 jer, lepas tu tunggu lagi 4 tahun utk disambung jahitannya

Mrs LVoe berkata...

creative & rajin.. nape la sha xreti bede2 nie semua :-(