Selasa, 10 Mac 2009

PANTAI AIR TAWAR

Sambungan en3 gi Bukit Keluang.

Danish sibuk nak main gelungsur. Tp kt bukit keluang tu playground masih under construction.

So, hubby ajak gi pantai air tawar dekat situ jugak. Cuma yg ni dekat ngan pendaratan ikan besut. Port org nak gi pulau perhentian. Ni gak slah satu port kami dating datingan zaman bercinta karat dulu. Ahahaha (kak ungku, sila muntah. Bluwek)

Sampai je kt pantai tu, tempat pertama yg di tuju haruslah taman kan. Cakap nak main gelungsur. Hah! Ambik ko, 6-7-8 set papan gelungsur dk ada. Main lah sepuas hati. Dina pun kemain lagi happy. Ngalahkan abang nya.

Penat aku ngan hubby kejar dina, kami pi pantai. Main pasir pulak. Best lepak kt sini sbb pasir landai jer.
























Hari dah gelap. Hampir pukul 7 kami pun berangkat. Before tu mandikan dina dulu. TUkarkan baju. Letih dah minah tu. Hikhik.

19 ulasan:

cokolat berkata...

bestkan sana... ada pantai...
bulan 6 ni kita g ganu.. :)

KV berkata...

balik ganu? Cok!! Ko org tganu ker???

Mummy Dasy berkata...

alahai lamanye x gi pantai... budget cuti sekolah nak gi tp xtau ah jadi ke tak...

i.am.belle berkata...

laaaaaa aku baru tahu hakak KV org ganu.. sorrylah mataku kero mata kucing. ehehehe...

eh nak kopok lekor. yum yum

aNIe berkata...

KV...cik abe & KV rajin bawak anak2 pi bermain2 ye...kalau cik abang akak tu...katanya...tido lagi best...hehehhe

SUZIE APAI berkata...

lamer nyer dok mangdi pantai...bila dok tau nok g keloh..best pulk tgk...

atty's berkata...

hepinya dina..gelak je..

MasNurin berkata...

hehehe kat perlis ada pantai tapi berselut. Hehehe comel gak ko ni.

Gee berkata...

kv, rindu kak gee kat pantai air tawar n bukit keluang. Kalu balik kg, mesti pegi sana..ombak besar tak? masa balik raya cina hari tu, ombak besar,tak leh nak mandi

Mak Su berkata...

bestnyer, tapi maksu ni, kalu anak penat, maksu adalah penaaaattttt

Zareda Norman berkata...

dah lama tak main pasir pantai. Ika plak sejak dah besar ni.. very the beauty conscious nokss..Tak mahu dah main pasir pasir ni.. tensen ibu dia tak de geng

Aku Bukan Bidadari berkata...

x sabar tunggu ayra besar nk main2 pasir ngan dia kat pantai gak

bat berkata...

sokmo ke pantainyer engko neh nyah.. huhu... tapi besh aa

KV berkata...

dasy,
mesti jadi tu!! Hehe

belle,
akak ore kelate la. Mu ni. Tapi dekat sempadan teganu. Tu yg memain jek gi teganu. Kt kelate pun ada kopok lekor gak. Mai lah sini.

kak anie,
kami mmg kaki jalan. Anak2 ikut jer perangai mak bapak dorang. Haha

suzie,
tunggu baby besar sket.;)

kty,
dina mmg over excited.

mas,
pantai belah sana mmg berselut kan. Sbb tu byk tiram or kupang. Belah sini takdok. Weh, comel ke aku. Tang hidung kembang ek? Ahahaha

gee,
masa kt bukit keluang tu air pasang. Takdak ombak sgt. Kt pantai air tawar tu best ombak biasa je. Tp tak mandi lah. Malas.

maksu,
dina walopun tapi dia tetap membuas. Letih.

kak zar,
wah nampaknya dah membesar ika tu. Hihi. Tau dah nak jaga kulit bagai.

tiara,
tunggu ayra besar nanti best main pasir ngan anak2 tau.;)

i.am.belle berkata...

ya ampun! org kelate. ok baru fakta betul. jgn mare aaa hakak KV. i lap U lah ;)

NONIE AZIZ berkata...

bestnya dapat gi pantai...dah lama mek tak ke pantai...

cokolat berkata...

kak.. kita kata g ganu..
bukan balik ganu...
hahahah...
bercoti katanyaaaaa....

adanz berkata...

kampung ku!!!!! aku rindu nak balik kampung ku!!! huhuhuhu!!!!!! waaaaa!!!!!!!

baby AF berkata...

ermmm lamo dah x gi pantai bkt kluang itew