Isnin, 16 Mac 2009

AKU DAPAT DIGICAM BARU. hOYEH!!!!!!

Hehe... entry hepi!!!

Nak eksyen ngan korang, aku dapat digicam baru. Yg ni pun brand sony gak. Model DSC-W150 Super SteadyS Shot. Plg best kamera ni boleh fokus kat muka automatik. Jakun sungguh aku. MUla2 tau tu mmg excited banget.

Ingat nak suh hubby beli t300. Eh, aku lupa lah. T300 tu touch screen ek? Aku lupa lah. Memula tu aku ingat nak suh hubby beli yg touch screen. Kononnya hebat lah sikit. Tapi mikirkan yg aku ni bukannya lemah lembut bersopan satun, makanya hubby ku tidak mendengar permintaan ku. Makanya di beli yg ini.

Digicam lama? Jual kat mudah dot com. Hihi. Senang kan zaman sekarang.







Tapi kan, aku tetap nak gak henfon yg kamera terang sikit. Senang aku nak paparazi. Tiara suh ambik brand son*. Ye lah mmg brand ni aku pun tau kamera nya terang. Sbb tu digicam aku beli brand ni. Tp wat masa ni kalo henfon aku masih tertarik ngan norkiah. Tatau la napa. Tgk lah nanti apa yg aku nak beli. ANgan2 tak sudah ni. Tp ok apa angan2. Angan2 dulu pastu cuba lah grab nya. Kan?

7 ulasan:

Mummy Dasy berkata...

suke brand sony pjm yg adik pny gambo clear kite punye canon aduh xleh sgt nak zoom

i.am.belle berkata...

sony kualiti mmg bagus. oh lepas ni asyik tangkap gambar jelah ye ;p

NONIE AZIZ berkata...

hermmmm ape lagi mek...ko rengek lagi harus dapat hp plak nanti...hiksss...

~dARlee zURiS~ berkata...

t300 mestilah best
suka..suka..
hehheee...

kak,sony d best lah
tak bnyk ciplak cam nokia
hehehee...
i love se...wawaaa ;)

KV berkata...

dasy,
akak tak penah try canon. Slalu mmg sony.

belle,
bab tangkap gambar tu mmg keje aku ler. Hik hik

nonie,
harus aku mandrem nanti. Wakaka

zuris,
ramai yg ckp SE best. Akak pun tau. Tp hati masih terpikat kat norkiah. Cemana eks.

Angah berkata...

Aku pakai HTC Touchpro. kamera 3.2 pixel ada auto fokus/blur reduce. Tapi beli sebab aku perlukan PDA sebenarnya..

Norkiah pun ok gak.. carik la yang pixel tinggi sket.

Mrs LVoe berkata...

xpe kak janji ade digicam. sha tunggu lama nk dpt digicam. nasib baik hubby hadiahkn ms wedding. tgok2 dlm dulang hantaran ade digi cam. yahoooo :-)