Isnin, 2 Februari 2009

SANGAP

Sangap betul kt rumah ari sabtu tu. Alhamdulillah dina pun dh ok dari demam. Terus keluar. Tp tatau nak gi mana. Haha.

Mula2 gi tesco beli stok sayur dan salad.

Dina dah meroyan tgk buku2. Hihi









Kejap je kt tesco, terus gi kb mall. Hari pun masih awal. Pusing2 takde keje. haha. Sementara abah dorang solat asar, aku melayan anak2 main kt capcom. Dina mmg excited banget. Haha. Ke hulu ke hilir, semua dia nak main.







Dah puas main, gi mydin lak nak beli diapers dina. Byk boleh jimat tau. Haha

Lps beli pet2 dina kt mydin, terus gi pasar malam buluh kubu. Ramai gak pelancong luar. Rata2 cakap diluar. Haha.

Beli ayam panggang bangkok. Takmo makan nasik. Danish lak sibuk nak perut percik. Pastu beli cd pirate 'wild child' kat kota bharu uptown. Haha. Weh, ari tu dah beli cd cite budak kelantan. Takut aku nengok mmg gitu ler realiti sebenar kehidupan segelintir budak2 kelantan. Alah, aku kn asal dr kampung. Ramai abg2 dan sepupu sepapat. Mcm lbh kurang gitu lah kisah dorang atau rakan dorang sewaktu merantau. Takut aku. Mmg real sungguh!



11 ulasan:

NONIE AZIZ berkata...

cuba ko check kat tapak kaki ko ada taik lalat tak meks...suka no ko bejalan!!hahaha

~dARlee zURiS~ berkata...

haaa..kantoi
beli cd pirate
report2
;P

KV berkata...

nonie,
tak yah check. Mmg ada!!! Hahaa

zuris,
hiks..kantoi la!!

- tety - berkata...

best ek cite bdk kelate.... nti nk g cari gak la...

Aku Bukan Bidadari berkata...

ekekekee..tergelak komen nonie.. wehh kalo kuat berjalan taik lalat kat lutut lar.. hi hihi hi

KV berkata...

tety,
mcm real jer tau. Huhu

tiara,
ahaha...akak ada kt kaki jer. Kat lutut takdak.

DASY world berkata...

Dina mcm Daneen gak pantang nmpk buku mesti suh beli mcm pndi baca nulis pun x reti lgi.

~~ciklinn~~ berkata...

takpe2 linn pun sellau gak beli yg pirate..mihahahhah

Ungku Nor berkata...

akak tak kuat berjalan cam KV.

akak rajin jenjalan naik keta jer..ahakss

Zareda Norman berkata...

Sakan berjalan yer KV. Kak zar ni kalau cuti memang lepak banyak kat rumah, lagipun wiken jerlah hari nak housekeeping... hehheh

Ummibatrisya berkata...

kv ni macam kami jugak, tak leh duduk rumah time cuti-cuti :)

gatal aje tapak kaki nak berjalan sana dan sini :)

cerita budak kelantan tu macamana?