Ahad, 8 Februari 2009

AWARD

Tq kat mummy dasy sbb bermurah hati bg ai award ni. Tambahan. NONO pun bagi gak aku award ni. Sapa lagik yg bagi?? Sila ngaku cepat???

Tambahan lg. Rina pun ada bagi ai award ni. TQ rina!! I'm corrryyy. Terlepas pandang ke terlupa. Yg mana satu pun tatau ler.



Eh, apa syarat dpt award ni ek?

Mati la ambik award tapi tatau syarat. Tambahan. HIk hik...mmg pjg berjela rupanya benda nak kena buat selain ambik award ni. Ya ampun!!

Persoalannya, cute kah? Mmg cute! Huhu

Haha..ni nak pecah kan rahsia. Punya lah aku ni bengang pasal IT. Dedulu, kalo org bagi aku award bagai. Aku tak reti nak gi copy paste award tu, Boleyh??

Punya lah blurr tahap maxima.

Ni pun aku try n error. Alhamdulilah dapat.

So, kesempatan ni, aku nak mintak maaf buat kawan2 yg telah sudi bagi award kat aku dulu2. Aku bukan sombong tau. Tp mek tak reti noks. Ya ampun!!

Oh, kalo sesapa yg ada tag aku dan aku lom jawab tag tu, sila remind me kt shout box tu pun takpe. Harap maklum, aku bukan sombong. Tp lupa!!! Maaf kan daku! Nanti aku berusaha jawab tag tig tug tu yer!

Hmm...award ni aku nak panjangkan ke semua kawan2 yg aku link kan kt sebelah tu. Pjg berjela, malas aku nak taip (statement berani mati kah?).

So, sila ambik yer kawan2. Jgn malu2, k!

7 ulasan:

AppleB berkata...

mek malu lerrr...muahahhahahaha.

sbb mek tak cute mek cumil sajork :P

Jasfyra berkata...

aku dah dpt dulu tag ni.xyah ar amik lg kan...

kv, ko mmg kiut apa..

Mak Su berkata...

tahniah, utk award tu:)

KV berkata...

appleB,
malukan? Nok, ko mmg kiyut!!! Wah!!

zura,
oo..mung dah buat yer? Selamat!!

Maksu,
maksu jgn segan2 ambik award tu tau!

Yatie berkata...

terima kasih bebanyak atas award .. tapi aku nieh pun manjang hah lupa nak tempek dlm blog .. ampunnnnn ....

rina berkata...

i pn kasi u award ni gak tau... hehehe. mesti takj terpandang tu.

KV berkata...

yatie,
ahaha..sama cam aku!

rina,
hah? ye ke?
im corrryyyyy!!
ok, nanti edit.