Sabtu, 3 Januari 2009

TESCO

Ptg semalam kami gi tesco. Sangap sgt dok kt rumah takde wat pape. Lg pun baru teringat stationey danish tak beli lagi. Karang meraung mamat tu dlm kelas sbb takdak pensil. Besok kan (ahad dh mula sesi kt sini)

Tapi.. punya la ramai manusia kt tesco. Huhu. Padat sungguh. Nak berjalan pun seksa wei. So, cepat2 carik stationery, pencil case dan chopping board. Haha.. chopping iols dah patah lah uols.

Sementara menQ nak bayar tu, hubby bawak dina pusing2 sbb minah tu boring dok dlm troli. Kemain sakan hepi tgk ada sekor rimau. Siap nak henja (angkat kaki dan hentak) rimau tu. Takmo blk lak tu. Ish..

Pastu dh pkl 7 lbh kan. Alang2 dok kt situ dah, makan je lah. Dina dh mula buas dn tk dgr kata dh. Seb baik dia tak merayau jauh jer. Makan nya, nasik ayam black pepper hot plate (betui tatau).
















p/s: sori, gambar takleh nak tag satu2 sbb kluar tulisan jer masa buat ost ni. Karang dah publish baru kluar gamber. Masalah betul.

4 ulasan:

mummysyafie berkata...

besar nya rimau tu..sib baik dier tak takut erkk

atty's berkata...

uiitt..tiger betui ke tuh..

baru beli semlm stationry firdaus..

mNa berkata...

nape x jmpa plak..ptg smlm mas g tesco gak..hehe

- tety - berkata...

danial nye stationery main beli jek... kes time kuar, beli 1, kuar lg, beli lagik... jadik nya ada set ben 10, ada set super hero, ada set transformers...

Selamat Bersekolah, Danish!