Khamis, 8 Januari 2009

KAJI SELIDIK

Tadi ada bebudak mai ofis minta isi borang kaji selidik pasal penggunaan tali pinggang belakang.

Dorang ekceli dari MIROS (malaysian Institute Of Road Safety Research).

Memula tu tak minat nak layan sbb sibuk nak kluar lunch. Lg pun nak gi ambik karpet sbb kedai tutup tgh hari.

Akan tetapi, bila budak2 tu cakap dorang bagi first adi kit sebagai cenderahati, terus aku berminat.

Haha. Dasar materialistik.

Terus paksa org lain termasuk suami ku supaya mengisi cepat2. Yay, aku dapat 2 pelekat dan 2 first aid kit. Suamiku punya bermakna, aku lah yg punya.




Dah takde ke org lain nak wat kaji selidik cenggini ek? Mai ofis kami ni. Senang nak penuh kuota. Hiks

17 ulasan:

Jasfyra berkata...

mros ni kan...xmo ke wat kt sini?aku pon nak gak adiah cam kv..hehee

MasNurin berkata...

itu bukan mata duitan tapi motivasi. Aku pun tak kisah kalu uat questionairre panjang2 kalu ada adiah.hehe

Mak Su berkata...

depa tak datang sini punnn (?)
:(

KV berkata...

jangan jelsss!!!
hik hik

sya berkata...

He he KV.. dah org nak bg free apa salahnya luangkan masa sikit berbakti kan kan?

Ungku Nor berkata...

seswai letak dalam henbeg utk emergency kan?

CuTeMiUt78 berkata...

emm, bagus ada gift lagi kan.. amat sseeesuuaii gitu..

haslina berkata...

best nyer dpt gift tu...

ita.itu berkata...

kah.kah.kah..gelak aku...kalo mcm tu aku pun nakn ok..hehe

aNIe berkata...

Hhehehe...bukan susah apa pun...jawab je soalan tu kan? dapat pulak bende free...

cendawanintim berkata...

sini pon dia tak datang..huhuhuhu

shafa berkata...

first aid kit bestnyer....
nnt suh die dtg tengganu plak ek....
syok jgk dpt bende2 free gini...

HappyIrfa berkata...

salam kv..
aku pun suka hadiah percuma.

~~ciklinn~~ berkata...

hihihhiih dapat hadiah harus tunggu yer...

emma berkata...

sonoknyew...leh hadiah free... :)

Shumierain berkata...

Salam,
Pergh keje senang jer pas2 dpt hadiah..beshhh yerrrr

Ms Minnie berkata...

saya pun paling malas nak layan benda-benda cam ni.. tapi melihatkan cenderahati tu.. macam menarik.. kah kah kah