Ahad, 28 Disember 2008

CAMERON - DAY 2

Pagi2 pakat masak sarapan. Nasik goreng, roti bakar dan sampinagn lain. Hujan pulak, start dari pagi tak henti2. So, lps masak dan makan lunch baru dapat keluar.

Memula tu kami gi taman mardi dulu. Tempat wajib pegi kalo ke cameron. haha. Ye lah, walo pun dah jemu, tapi masih ada yg belum sampai kan. Harus lah bawak gi situ. Kan.

Puas pusing dlm taman mardi, kami ke cameron bharat tea pulak. Sesambil tgk ladang teh. Boleh shopping teh dan mengeteh jugak. Haha.

Lps tu gi pasar malam brinchang sekali lagi sbb dansih sibuk nak kan sarung tgn. Ye lah, org lain dah ada sorang satu, dia jek yg takde. Org lain pun mengikut sama pegi. Biasa lh, harus beli benda2 lain secara tak sengaja. Hehe

Malam nya, kami buat bbq. Bekalan bawak dr rumah siap2. Udang, sotong, ikan, paru, sosej. Lps tu goreng ayam kfc dan nuget, jugak fries. Jugak goreng mihun dan nasik. Mmg tak sah kalo tak makan makanan berat. Karang tak len atido lak. Haha. Makan sampai kembung dan sambung menonton filem p ramlee. Mmg happy sakan lah. Alhamdulillah.






























5 ulasan:

ibuVouge berkata...

KV
x sejuk ke danish tu?
iv siap berbaju sejuk anak anak.
LC x sejuk katanya tapi iv paksa dia pakai sweater sbb dada dia alah sket.Nanti batuk!

eheheh.. cam agenda wajib je kan MArdi tu

Tijah Lawa berkata...

mak kalu g kemeren misti mak feeling ala2 berada di kashmir
*macam la penah pegi pun...

Biarlah rahsia berkata...

manyak nya gambaaa...
sonok dpt bercuti satu family kan.

sya berkata...

wah jalan serombongan.. best tu

KV berkata...

iv,
dina n danish takmo pakai sweater. Menjerit jerit nak bukak.

jah,
a'a la, semua org ckp mcm pi kashmir.

kak bie,
gambar harus snap byk2. Haha

kak sya,
mmg romobingan cik kiah lah!