Ahad, 21 Disember 2008

SUNGGUH TAK TAHAN

Maaf, entry ni kelam kabut sket. Sbb masa kv buat en3 ni, gambar tak kluar. Yg kluar hanya ayat ntah apa2ntah. Naik bingung gue. Nanti blogger dh ok, kv alter balik yach.


Ptg semalam kluar lah gi kb mall seperti yg dirancang. Nak beli kasut sklah danish dan beli mcD prosperity.

Memula sampai tu ada pc fair. Wah, teruja tgk mini lap top. Berkenan sungguh. Kecik jer. Boleh buh dlm henbeg jer. Takde lah berat aku nak jinjit compaq hubby ni ke hulu hilir,kan. So, hubby janji, someday, dia belikan kv. Ntah bila la tatau. Keh3x. Cepat skt yer, bi!

Pastu gi kedai bata. Beli design yg simple jer untuk danish. Dia pun berkenan jer. Mamt ni mmg mudah berkira. Jarang dia demand. Lg pun tak nak la design yg pelik2. Berat sgt. Kesian anak aku.


Danish gh menerai kasut di temani abahnya..



Masa ni dina berdisiplin sbb kena kurung dlm baby carrier. Hehe




Lps tu mmg nak turun dr carrier. Nak jalan sendiri. 5 minit jer mendengar kata. Pastu mencicit dia lari dr kami tau. Bahaya okeh.

Ni masa nak gi ke kereta. Nak jalan sendiri.





Pastu hubby nak beli short pant. Kut2 jadi nak gi cameron kan, short dia semua dah lusuh dan uzur. Tp takmo la beli yg branded, sbb hubby mmg melasak dgn short dia. Kejap jer lusuh dan uzur. So, kami gi shopping kompleks lama. Pantai Timur shopping centre. Haha

Sungguh tak tahan mengejar dina sesambil hubby mencari short pants. Macam berlari 100 meter pecut tau. Tetambah danish menyibuk sama. Makin tension kv dibuatnya.


/>



Tak tahan sgt, puas kepung, abah dia buh dlm tambunan kain baju, tau dia nak nanges. Dan berusaha nak turun. Hehe
/>


/>



/>





Lps kt pantaitimur, lega. Satu hal lak nak menempuh dugaan di mcD.


/>



Seb baik ada mamat ni, at least buleh la wat usik dina tak melasak sgt.
/>



Danish tension kena marah dan takleh join dina melasak.



Dina tgh perhatikan mamat tu. Haha
/>



So, semalam, mmg buruk lantak tau. Siap order double prosperity lagik. Rasain.

7 ulasan:

emmacommey berkata...

sedapnye makan mcd prosperety...nak jugaks...he3...teringat zaman2 sekolah dulu...teringat zaman ma abah bz carik kasut2 utk anak2 dia nie...hu3...

Yatie berkata...

mmg kempunan laa tak dapek mcdonald prosperity nieh .. tahun lepas tak dapek, tahun nieh pun nan ado .. uwaaaa ...

Ungku Nor berkata...

ehehehe..berkeriau awak ngejar dina kan?
takpe, tu tandanya dia okey.
kalo dok diam tak menguit kang, kita pulak yang risau..;D

KV berkata...

emma,
jaman akak dulu beli kt pasar minggu jer kasut skolah. hehe

yatie,
tu lah, ko kena timing leklok nak blk mesia. Baru dpt mkn. Eh, ker negara lain ada gak menu ni?? Ahaha darat aku.

kak ungku,
ayaya..sungguh tak tahan kak, hyperaktif minak kecik tu. Hehe

Zareda Norman berkata...

KV

danish darjah satu ke next year?

zaman kak zar berkeriau dengan anak kecik dah berlalu, sekarang ni boleh shopping dengan aman damai dengan anak dara tu.. ehhehe

KV berkata...

kak zar,
danish 6 thn 2009 ni. Masuk pra.

en_me berkata...

chomeyyynyerrr..