Selasa, 23 Disember 2008

BESOK

Kalo takdak update besok, makanya kv telah berangkat ke cameron highlands lah yer. Doakan kami selamat pergi, selamat di sana dan selamat pulang. Selamat semuanya.

Besok, insyaallah akan bertolak dari rumah kakak kv jam 10 pagi. Ingat nak gerak lebih awal dari tu tapi rasanya tak sempat kut. Sbb nak masak bekalan utk makan tgh hari dulu. Insyaallah, jam 10 dapat setel kut.

Oh ya, pada rakan yg beragama kristian kv nak ucapkan selamat menyambut krismas. Buat umat islam pulak selamat menyambut tahun baru 1430 hijrah.

Oh,kejap lg nak gi beli bekalan utk makan dlm kete besok. Tatau lah, danish dah pernah gi cameron (jalan jauh). Dina ni belum pernah jalan jauh lagi. Risau gak takut dia meragam dlm kete nanti. Tapi tak pe lah, layan jer. Hehe

24 ulasan:

Sachin Malhotra berkata...

Merry christmas

U have a nice blog...
pls visit my blog too...

http://spicygadget.blogspot.com/

thank you

mummysyafie berkata...

selamat pegi dan balik yer kv...selamat bercuti gak!!!

Anasfadilah berkata...

selamat bercuti!

:)

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

salam
selamat pergi dan balik ye. best yer dapat bercuti kat Cameon Highlands

Mak Su berkata...

selamat bercuti.... sediakan plastik kot2 muntah :p

MasNurin berkata...

Huhu mak tak penah p cameron lagi, anyway mak ucapkan selamat pergi dan kembali dan buat n3 yang beshh.Selamat bercuti untuk ko sefamily.

Sue@MamaMaryam berkata...

harap2 semuanya ok..selamat makan angin KV..

Zareda Norman berkata...

selamat bercuti.. jangan lupa bawak sweater wokehh

green apple berkata...

have a nice trip...bila benti minum teh kat atas tu ingat2 la aku kat sini..

aNIe berkata...

Semoga KV dan keluarga semua selamat pergi dan selamat kembali...

Enjoy your holidays...nanti bolehlah upload gambar ye....

Salam Maal Hijrah dari akak...

shafa berkata...

waaa....bestnyer...
dh blk bercuti cepat2 update yer...

KV berkata...

tq atas doa dan pesanan uols. Mak terharu occay! Sob sob

Jasfyra berkata...

selamat bercuti....

chik Star berkata...

selamat bercuti akk.
:)

sok msti kete merayap jerk naik cameron.
public oliday pack oo0o.

Alex Lacey berkata...

selamat bercuti dan berenjoy....semoga selamat pergi dan kembali....

oren... berkata...

huwaaa..bestnya..aku rasa aku kena kansel plan nak ke cameron..huhuhu..

anyway, have fun yer..

cendawanintim berkata...

selamat pegi n balik yer KV, have fun!

cendawanintim berkata...

selamat pegi n balik yer KV, have fun!

YuszTieY berkata...

best2222...nak ikut jugak....

aritu mase balik kelate ore intai2 kot ader nampak muka kv kat kbmalll...tapi taraaaaaaaaaaa laaaa
emuany..heheheheheee
selamat bercuti...moga selamat s

Ummibatrisya berkata...

selamat bercuti :)

best nya pergi cameron :)

salam maal hijrah untuk kv sekeluarga :)

AppleB berkata...

selamat bercuti yang..mek pun bercuti juga. penutup tahun 2008 katanya hehehehhehe

bat berkata...

happy holidaying yach...

YuszTieY berkata...

kv...semlm ari jummaat ore pi gak cameron..tak der plok yer kita terserempak..heheheheheah ....

CuTeMiUt78 berkata...

oh.. cuti2 m'sia ya.. selamat bercuti.. selamat pergi dan selamat kembali