Rabu, 5 November 2008

MY FIRST VANTAGE

Semalam, kv tak masuk ofis sbb ada course satu hari kt ridel hotel, kota bharu.

Masa dlm dewan tu, kv terima call dari nombor yg tk dikenali. Rupa2 nya staff gdex nak hantar parcel. Wah, teruja ni. So, call ofis suh org admin tolong terimakan utk kv.

Pagi ni semangat berkobar kobar ambik parcel kt admin. Sungguh girang. Ahaha


Parcelnya (dah bukak pun sbb ofismate nak tgk)


Isi dalam nya.


Tunjuk gambar piring je lah. Malas nak bukak semua. Hihi

Set teko vantage ni benornya kv tebus mata ganjaran minyak BP. Ada special redemption dorang offer. Dari bulan puasa hari tu lg terasa nak tebus tp biasalah, asyik tangguh jer.

Tak sampai 2 minggu tebus, dh dapat barang nya. Best2. Thank you BP!!!

19 ulasan:

Jasfyra berkata...

waaa...bestnya...redem je leh dapat adiah...jeles2...adiah best lak tuh

atty's berkata...

wah besh..takyah pakai duit..redeem.je..

CuTeMiUt78 berkata...

wah..bestnya dpat vantage tu.. cantik ler kv.

kirana berkata...

pasnih berderet2 la colection nya yerrrr...

kv,happy belated besday!camner leh terlepas entry besday nih...

semoga seme yg dihajati tercapai..

nanonano berkata...

besnyerr..
xyah kua duet pun..
kumpol ar manyak2 g mata ganjaran g pasni..
hihi

p/s: xsabar nunggu set pinggan gak ni
:D

Sue@MamaMaryam berkata...

syoknya.. sy mmmg tsgtlah minatnya ngan vantage ini...

Zareda Norman berkata...

wah dapat vantage lagik..

lepas ada set tea, mesti nak tambah koleksi dinner set plak kan..

bes ler isi minyak kat BP ek

lindosh berkata...

bp tu ape kak?

pakaivantage.klass akak oii

YuszTieY berkata...

lawa2222...terbekenan la gatek...heheheheheee..penuh ler lemari kat umah kv yer...

Ungku Nor berkata...

okeh la tu.

nak pakai melamine pun dah was-was je sekarang.

KV berkata...

zura,
kebetulan. Redem jer. Best!

atty,
mmg best sbb tak yah pakai duit kan?

cutemiut,
mmg cantik. Dah lama mmengidam ni. Hihi

ana,
Tq babeh!
Colection? Ahaha...best gak tu!

nana,
awak pinggan apa? Tak sabar gak nak tgk ni!!

sue,
pi isi minyak kt Bp nun!! Cepat!! Ahaha

kak zar,
kt bp best sbb boleh dpt hadiah mcm2.

Lindosh,
Stesen mintak Bp lah yang. Ke now dah panggil BhP ek? Akak lupaaa!!

tiey,
takde la sampai penuh lemari. Hihihi

kak ungku,
melamin ttp blh pakai, tapi jgn pakai lama. Pasni tak yah beli melamin dah. Hihi. Wat rugi je sbb blh pakai kejap jek.

cendawanintim berkata...

redeem vantage???hebat tu!!

Intan Rosnitta berkata...

Tetiba je rasa nak isi minyak kat BP pulak! Hihi..

:P

sya berkata...

wah bestnya dpt redeem2.. kaks ya suka simpan n redeem brg letrik

rina berkata...

bhp ek... syoknya. slalu duk isi kat shell jer. nk start isi minyak kt bhp gak ler... hehehe

oren... berkata...

waahhh..sudah jadi duta myk BP..baguih nih..

- tety - berkata...

syok tuh... bleh redeem vantage pojaan hati... ni bleh consider as bday gift la gak nih... huhuhu

Diana@Mama Adam Mukhriz berkata...

leh KV melaram nanti dgn vantage baru masa raya haji nantie ..yehuuuu ;-)

CikguZue berkata...

cantik...berbunga2 lagi.