Ahad, 23 November 2008

BAYAR ROADTAX

Lunch hour tadi, kami sempat ke terengganu.

Wah, jauh tu!!

Hik hik..benornya ke jerteh jer. Dah terengganu lah tu kan.

Kalo nak kira, jerteh lbh dekat dr kota bharu kalo dr ofis kv ni tau! Kata keje area sempadan kan. Harus dua negeri ku takluki jua. Kaedahnya!!!

Pi tgnu nak byr road tax dan insuran body.

Alah kete kanchel ku yg sedey tu lah.

Yg bestnya. Siap dpt untung 200 tu. Hik hik. Tak sabar minggu depan nak claim rebate. Nak shopping apa yer?

Bi, please bagi kt mama duit tu, Boley?? AHaha


Kami ke sini.




Menunggu makcik (makcik ker?) baju merah ni mmg hazab. Sampai naik pening nak muntah aku. Lama benar siot!!


Wah, giliran hubby. Lps tu, bersusun susun deme menunggu giliran. Nasib lah korang.

Balik tu, singgah makan nasik ulam dan ikan darat kt sempadan. Sayang siput baruh gulai takdok. Huhu. Keciwa!!

p/s: malu nak snap menu sbb takut org ckp aku jakun. Wohoho

7 ulasan:

nono berkata...

salam,

nono nk g REBET luse...ekekekeke..NONO shopink dulu la erk kak...hehehehe

Aleeya berkata...

oh kat sana keje kan arini, lupa laks he he, dpt rebet..leh soping

kakLuna berkata...

insyaAllah esok aku pon nak claim rebet.

tu la untung beli kete sblm Mac 2009 nih. pdhl harga minyak dah turun.

apa nk buat..bukan kita yg mintak...kjaan yg nk bg..hehe

lindosh berkata...

ala nak gak rebet tu lg. tahun depan tak dpt dah ke?

manlaksam berkata...

KV,
Salam...Pak Man nak tumpang pusing lori depan rumah ....jangan marah.
Singgah dari blog pB.

Ungku Nor berkata...

haa..yang pasti macik baju merah tu bukan akaakkk..hehehe

Mummy Rizq berkata...

waaa... dapat rebet! makcik kayo! apa khabar KV?? lama tak menjenguk. bz sangat ler.....