Khamis, 7 Ogos 2008

SUASA

Hihi.. sebab hubby tak nak adiah besday dia, kv pun beli adiah untuk diri sendiri. Ahaha...


Cincin suasa



Gelang suasa

(Abaikan kan tgn dan jari jemari ku yg berkarat itew)

16 ulasan:

Intan Rosnitta berkata...

Cantiknya.
Geramnya.
Jelesnya

:)

Zuhaini berkata...

cantek... :) mahal tak eh..? (macam mahal je.. siap berbatu-batu.. sepasang lak tu!)

DinArissa berkata...

hai kv,
salam kenal....
nk tanya sket, saya suka ar menan yg awak beli rm2-rm5 tu..

kt kelantan kt ne ek??bukan apa..sbb saya nk p kelantan 15hb ni..kalo leh nak jugak meninggah sambil2 tu menyoping brang menan cam awak beli tuh..hehehe

saya p KB nanti.kalo xkeberatan leh x tunjukkan kedai tu kt ne?dan kalo xkeberatan leh x reply kt fotopages saya http://jasfyra.fotopages.com
sbb saya dah lama gila xupdate blog

terima kasih...

DinArissa berkata...

tq kv
really appreaciate it
insyaAllah, saya nak suh mr hubby skodeng tempat tu...heheh

Ted berkata...

salam kv... cantek cincin dgn gelang tu... macih singgah blog kite :)

AppleB berkata...

*dok tenung jari sendiri... nan ado cincin pung* huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mek jeles sbb lawa itu itu ituuuuu

KV berkata...

intan,
hubby ckp 'boleh ler'. Geram sungguh. Ckp la lawa, kan? Hihi

zuhaini,
ish, tak mampu nak beli kalo mahal2. Murah jer!

dinarissa,
harapnya maklumat kv dpt membantu.;)

ted,
kv dah link awak. Hihi

apple,
alah, kat sana kan byk pearl. Mahai dak?

cendawanintim berkata...

suasa tuh campuran emas n perak ker???

cantik!

YuszTieY berkata...

cik hubby puyer besday ..tapi cik habiby nya yg dapat hadiah ..terbalik tuh...kena tiru jugak la cam ni..kakakkaa

sya berkata...

KV.. Happy Belated Birthday. Semuga vogues selalu.

Kak sya tak penah tenguk barang suasa.. cantik gak ek

bat berkata...

motiff sangat kan hubby nyer besday ayeww yg beli adiah hiks..

paperpun chanteqs okes..

Zareda berkata...

31 tu muda lagi.. selamat hari lahir..

Mak Su berkata...

wah.... menghelit ler... cantik.

CikguZue berkata...

ha'ah...memeng menghelitt...hehehe..cantik.

Ungku Nor berkata...

lerr..bakpo tak belikan dia toyota caldina tuuu??
sian ke dia weihhh.

belikan yang miniature cukup ler..keh keh keh.

shafa berkata...

waaahh...kv org kelate ke..??
suka..suka..akhirnyer jumpe gak blogger asal kelate...
selamat berkenalan