Rabu, 20 Ogos 2008

SALSABILA

Alhamdulillah. Isnin lps kv sempat la menziarah baby kak bie. Salsabila.

Before gi tu sms koling2 dulu kut2 kak bie dok kt rumah MIL dia ke apa kan.


Hadiah yg kv beri kt salsabila.


Kak bie di samping salsabila.


Baby salsabila.


kami sesama.

Tak sempat pun borak panjang. Dina meragam nak tido. Danish lak sibuk nak balik. Hmm. Insyaallah ada masa jumpa lg ye kak bie. Hehe

11 ulasan:

oren... berkata...

bestnya jumpa kak bie lagi..dah slim kut? nama baby pun sedap, salsabila..apa maknanya ek?

Ungku Nor berkata...

syok je tengok baby..
tapi dah malas nak bangun malam..hehehe

nanonano berkata...

unik la name baby,
cam name lagu tu eyh..
tahniah utk kak bie..

CikguZue berkata...

tahniah utk si ibu. anak2 baby baru lahir pipinye sedap dicium...

KLMari berkata...

Best kan tengok orang ada baby...terasa cam nak lagi ler jugak..hehhehe..Kena amik giliran dulu kat office nih...:)

Mommy Lily berkata...

salsabila..cantek nama dia..

dah lama tk jengok sini, bz sket. wah kv dah pindah umah baru...best nye..

turun kl ye? tk calling2 kite leh kita dating ...hihiii

Intan Rosnitta berkata...

Aduyaiii kv...naik juling butir mata baca entry tadi, 2 page u!

Comel baby Salsabila. Nama pun comel. Geram tgk...grrrr!

KAKTINY berkata...

beg adiah yang KV bagi tu sroper cam beg adiah yang kaktiny bagi kat kak ungku tuh (kat joyah kalut tuh.. yg kengkunun tak mau baby lagi dah sbb malas nak bangun malam tuh.. hihihi)

senang kan beg tu.. takyah nak cari pembalut hadiah dah.. hihihii

Yatie berkata...

wah, nama glamer lagu2an gitu .. bila la aku ada rezeki nak namakan anak sendiri nieh .. ahaks ..

KV berkata...

oren,
hihi..aku pun lupa nak tanya kak bie nama salsabila maksud apa.

kak ungku,
hihi... ingatkan kv je malas bangun malam.

nana,
a'a, mcm nama lagu yasin.

cikguzue,
baby pipi bam bam kan.

klmari,
hihi..nanti tunggu sambut baton lah tu.

mommy lily,
hehe..tak dan nak kontek sesapa.

intan,
tu namanya update secara marathon. Haha


kaktiny,
wah, bagi apa dekat kak ungku tu?
Hihi..kalo yg nipis2 senang je taruk dlm beg tu kan.

yatie,
insyaallah ada rezeki hang suatu hari nanti.

chik Star berkata...

sedapnyee nme bby tu
:)