Isnin, 18 Ogos 2008

HARI AHAD - PETANG

Lps pasang piring esteruk, kami kluar pi jalan2. Saja bawak anak, tp tatau nak pegi mana. Last2 melencong ke kb mall lah. Dah 7.30 masa sampai tu. Terus gi restoren ayamas makan nasik ayam emas. Hihi




Best sunggu tgk anak2 makan dgn penuh kusyuk. Rasa lapang jek hati. ;P

Pastu gi watson beli clipper. Dh panjang mcm kuku hantu kuku danish. Clipper tatau simpan kt mana.

Balk rumah mandi dan solat pastu ada tetamu dtg. Ziarah rumah baru katanya.

Seb baik dna tido awal mlm td. Best la dpt tido awal getek!!

12 ulasan:

nanonano berkata...

kak kb,
ehh kak kv,
hr tu kan owg lalu depan kb mall..
tp bru kol 930,
xbukak lg,
so xley singahhhhhhhh..
haishhhh, terkilan sungguh,
nk gak jenguk tempat yg kak kv duk menapak sokmo tu kan,
hihi
xpe xpe len kali plak ar
:p

shafa berkata...

mmmm....yummy..yummy makan ayamas tue mintak sikit. Ok laa KB Mall best gak tue, dah lama dah shafa x p sana. Balik kg nak kna jgk gak sekali mcm mana keadaannya.

YuszTieY berkata...

salam...
kalau masuk blog kv nikan..kb mall memang dah sebati kot dgn kv..heheee..ore balik mesia pahni..tempat utama nak tuju..sahhh2222 la ku pi kb mall dulu...pastu baru pi kedai2 makan yg tpt kv sebut lam blog ..hahahahaaa...tak sabau nak ablik mesiaaaa

DinArissa berkata...

wah..p kb mall
last week p kelantan xsempat nk menyinggah..
terkilan betol..wajib ler ulang p klantan lagi ni...

psstt kv, saya cari2 gak kedai bundle menan kt gaal tu...xjumpa le plak..ada gak jumpa 1-2 kedai bundle menan...tp buruk2 ar.xbest cam kv selalu beli tuh...ke saya xpandai pilih ek...

http://jasfyra.fotopages.com

Mak Su berkata...

kuku hantuuuu?

Purpleheart berkata...

Amboi sedapnya danish makan arini..

Alex Lacey berkata...

hahaha...last sekali kb mall jugok menjadi pilihan....

KLMari berkata...

Wah !!! Ni memang betul betul duta KB Mall nih...Hehehe...Banyak shopping kat sogo? KLM was there too Jumaat tu...actually, dalam seminggu tu ada ler 2, 3 kali melawat Sogo...dah jadi acara wajib mingguan..:D

cendawanintim berkata...

sama ar kita...ske tengok budak2 makan kan..

Kak Lady berkata...

Salam kV...

Dah pindah rumah baru ke? Alhamdulillah...wah!! nampaknya orang tu jalan2 pi KL...

Dina nak nampak cerdik...pandai makan sendiri dah...

KV berkata...

nana,
xpe, lain kali dtg wajib singgah kb mall. Haha

shafa,
kt sini ada kb mall je shafa oii.

yustiey,
wahaha...tak tahan. Balik nanti harus pegi.;P

dinarissa,
ops, lupa kv nak bitau. Kv slalu pegi pd hari brg sampai. Masa tu mmg berebut rebut lah brg. Agaknya masa awak pegi tu dh lps org pilih kut.

maksu,
yer kuku dia pjng sesangat dah.

sue,
dia mmg jarang makan. Tp nasik ayam kt rasamas tu mmg dia makan byk lah. Kena ngan selera dia kut.

kak wear,
takdok pilihan doh.Situ jah. Wahaha

klmari,
tak sempat shoping utk diri sendiri kt sogo. Letih sesangat. Frust sungguh.

cendawan,
perasaan tu mmg 'best' kan?

kak lady,
alhamdulillah. Dh seminggu pindah. Tp byk benda yg belum setel lg.
Dina tu mmg dia suka nak makan sendiri. HIhi

Zareda berkata...

KV
huisshh sakan sopping kak KL ek..

Kak zar ada sorang kawan dok KB, memang setiap kali ogos dia akan datang KL anak beranak, untuk sopping raya.. ehheh dasat kan..

sedapnya ayamas tu.. harus kena pi ni.. hehehhe