Khamis, 17 Julai 2008

TELEFON FREE

Korang dh ambik ke telefon free kt TM nu?

Kv dh dapat tau.

Tp baik hati punya TM branch sini, siap fax borang suh isi. Pastu suh hantar segera. Kerja peon la kena pi hantar. Balik tu berkotak kotak dia kena punggah. Hik hik



Kaler oren. Tp ofismate ada yg dpt kaler merah hati. Lawaaa.

Huhu dah dpt free lg nak bersungut kan.

Thank you TM.

p/s: Kak PB, CPEO (tak ingat nak eja) tu maksudnya apa?

19 ulasan:

rina berkata...

telefon free...???? utk seme pelanggan TM ke... ketinggalan ni. acu cito skit.... hehehe.

PuteriSatu berkata...

untuk pelanggan streamix ke kv...? dulu masa kita langgan maxis broadband pun ada dia kasi telefon free....

nanonano berkata...

x aci. x aci.
ini x adil.
sayep nk gak..
huhuhu

Intan Rosnitta berkata...

Color oren pun cun. Match dgn color blog kv ni! :)

Sue berkata...

eh tepon free? yg tak langgan tm leh dpt ke? eheh

KV berkata...

rina,
utk seme pelanggan Tm rasanya. Just bagitau nombor telefon je. Tp TM daftar lah sapa yg dh ambik.

Puteri1,
kv ni takdak strimik bagai eh. Telefon biasa jer.

nana,
pi la kedai telekom nun. Mintak kt dia.

intan,
hihi..asal free kan?

sue,
ahaha.. tak langgan TM eh? Tak dpt den nak nolong. Hihi

CikguZue berkata...

oo ada free phone. orang kat UK tak dpt yea?heheheh....

pu3nemo berkata...

sy pun dpt tapi kaler pink la..sweet jek.. =)

shafarina berkata...

dapat, tapi yg ada caller id tu, lepas tu speaker dia rosak.

bila tukar, dapatlah phone kotak biru tu... tak canggih langsung!

huhu

pB berkata...

ado talifon FREE kor ????

Hijrah1429 berkata...

Mujur KV buat entry ni, baru tau leh dapat telepon free, harus pergi lepas ni...

Mak Su berkata...

maksu tak layak, tipon line pun tak dak

haslina berkata...

x tau citer pun...kena pi apply tipon baru nie..

bat berkata...

alamak chanteq ler kaler oren tuh huhu.. *tapi meks bukan pelanggan katanya*..uwaaaaa

Zareda berkata...

kat rumah kak zar kena pakai cord less, senang sikit kalau nak cakap tu boleh sambil siram siram pokok.. heheheh

Mommy Lily berkata...

ohhh ado telefon free ko? tk tau la pulok. lg pon rumoh ni tk pakai pon telefon tu. pakai streamyx sajo jah.

best la durian byk ko di kebun?

cendawanintim berkata...

lorrrrrrrrr, sumer dapat ker???

KV berkata...

cikguzue,
kalo pakai line tm, mintak la kt org malaysia tolong ambik. Hihi

nemo,
mesti lawa kaler pink tu!!

shafarina,
rosak ke? Alahai, sayang nya!

kak pb,
ahahaha...pura2 tatau kah?


hijrah1429.
sharing is caring. Wakaka

maksu,
tak dapek nak nolong.;)

haslina,
pi bitau no phone jer.

kak zar,
wahhahaha...kalo kv pakai pesen tu, kjp jer rosak.;P

mommylily,
durian tu, ada lah sesikit kt kebun hubby nun. Tp kebun kv sendiri langsung tak berbuah pun. Takdak rezeki.

cendawan,
Tatau la kat KT pesen sama ke idak.;P

AppleB berkata...

wohh..cumil la itu telifon free. harus mek soh org kat umah ni pi tukar sama