Khamis, 3 Julai 2008

HADIAH

Pagi ni kak Z (ofismate) hadiahkan dina teddy bear ni. Comel kan?

Tak sabar nak tunjuk dekat dina. Mesti dia excited ni.;P


Sebenarnya ari tu kv ada bersungut nak belikan teddy bear utk dina sbb masa tidur mesti dina nk gentel somthin'. Ingat tk en3 kv pasal bunny girl(tak reti nak link). Lps tu sekor lg badak berendam kaler hijau. Dua menda lah tu lh yg dia dok gentel taim nk tido. Dah berlumut patung2 dina kerja kan. Biasanya kami basuh sekali seminggu.

Oh ya, dina dah free soother. Alhamdulillah. Sejak dia sakit bengkak gusi hari tu kan dia takut2 nak hisap botol susu pun. So, kami (termasuk pengasuh) ambik peluang tak bagi dia puting. Tgh hari (siang) ok jer. Tp bila mlm, walopun dh lena tp mulut dia mcm mencari cari jugak. Pastu meraung tak hengat dunia. Dekat 1/2 jam baru diam. Pastu tgh mlm meraung lg. Sabar je lah. Mcm siksa sgt dia nk tido tu. Huhu. Takpe, kami keraskan hati tk bagi dia nyonyot puting lg dh. Walo pun seksa, boleh gak da tido akhirnya.;)

Pagi ni jgk, kv terima sobenir dr kak Y (ofismate jgk). Keychain bentuk angsa. Dulu dia bagi yg gendang tu. Dia baru blk dr sabah katanya. 2 minggu cuti menjenguk cucu (anak menantu) kt sana.

TQ kak Y. Wah, baik2 hati ofismate kv. Murah rezeki. Alhamdulillah

11 ulasan:

bat berkata...

amboi nak gaks teddy bear tu bulih??? hoho

NBK466 berkata...

Pesal seua org bagi barang kat KV nie? Jeles gue...

Kak Lady berkata...

Budak2 kalau dpt teddy bear memang diorang suka sgt...buat peluk sampai dah tak rupa teddy lagik dah...hehehe

pB berkata...

sonok kalu ado saning hok g mano mano tu ingat kor kito ....

maklang berkata...

salam..

memang comel bear tu...

nanonano berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nanonano berkata...

alaa.. xjd coding td.. hihi try yg ni ehh.. ni kalu akak nk taruk link blog org laen,
klu nk taruk link entry kiter yg lepas2,
akak taruk url entry tu ek..

a href="http://blablabla.blogspot.com/">name org tu

*sblm a tu, akak taruk <
lepas org tu akak tutup a tu ehh..

Intan Rosnitta berkata...

Teady bear tu bukan setakat dina je suka peluk, mama pun boleh peluk sama. Jgn sampai lupa kat cik abe sudah la...

;)

cendawanintim berkata...

murah rezeki KV yer..

nak jugaaaaaaaaaaak..

YuszTieY berkata...

jgn mamanya la plok dok rebut bear tu..tak pon si abg berebut dgn dina...

CikguZue berkata...

tengok teddy bear tu, saya pun nak jugak....heheheh....padahal dah ada pun.