Selasa, 17 Jun 2008

BOWLING

Kjp lg, kv n geng nak pi kb mall (ahahah kb mall lg). Sbb nak training bowling. Jabatan kami, anjuran Puspanita adakan perlawanan bowling antara daerah.

Bukan apa, kalo tak pegi try dulu sebelum berlawan, takut dah lupa cemana cara nak main bowling. Huhu

Kami bukan nya pandai pun. Nak kata kelas amatur pun rasanya tak layak. Masuk pun sekadar memenuhi aktiviti tahunan. Suka2.

Oh ya, kjp lg nak pi beli stokin la. Kasut bowling n stokin kv tatau dah kat mana disimpan. Dlm kotak mana letaknya pun tak tahu lah.

Kalo pakai kasut sewa, harus bau busuk. Kena pi cari stokin dulu. Eh, kv beli kasut bowling tu pun kt kedai bundle tau. Like new katanya. Akakak. RM 5 sajork. At least punya yg sendiri, tak yah pakai yg sewa kan.

Ok lah kenkawan, have a nice day! ;P

13 ulasan:

Biarlah rahsia berkata...

Kv...nmpknya k.bie dh terpengaruh dgn kv...asyik asyik nakgi kb mall je...rs tak best shopping kat tempat lain area KB ni kan....KB Mall jugak yg best wpun compare dgn tesco ke..taktau laa skit lg dh ada giant...kot giant lg best...tp klu ada jusco lg laa best...mesti dh tak rindu nakpi KL lg.
klu kv nk tahu KB Mall tu dlm satu article(dlm journal ape ntah) mempunyai kuasa pembeli plg tinggi di asia...bukan hanya di M'sia...meme ore klate suke berbelanja agaknya.

Intan Rosnitta berkata...

Selamat ber"bowling" kv...

Jgn x strike!!! :)

Zareda berkata...

besnyer boling.. dah lama tak membaling ni...

nanonano berkata...

kak kv kene tuko nape la plop,
kak kb,
lalallalalalaa~
:p

oowhh kak kb,
org nk turun kb bln 8 neh,
hihi

Oren... berkata...

psstt..aku tak pernah pun main bowling...

Kak Lady berkata...

KV ni...jeles akak dengar tau beli barang kat bundle yang baik2...tapi murah aje...bestnya...

Kak lady kalau bowling jadi juara longkang tau...hahahah

Go KV go...strike tu biar sampai berderet2

cendawanintim berkata...

KV harus dilantik duta KB Mall ler...

Syiok kan layan boling...saya boling longkang sajork..

KV berkata...

kak bie,
ahaha... terpengeruh dih?
Kb mall tu wakil malaysia utk bertanding. Mid valley pun kalah. Bukan kuasa beli rakyat kelantan yg tinggi, tp pelancong pun ramai berbelanja sakan kt kb mall tu.;)

intan,
aduhh... sakit lengan kv nih.;P

kak zar,
sejak peknen kan dina ari tu, ni la pertama nak try semula.

nana,
ok, kalo jadi dtg kita roger2, mana tau ada rezeki boleh jumpa.
Amboih, sesedap taruk nama akak yer! Akakakaka

oren,
usm takde buat acara boling ke?

kak lady,
alah, kebetulan jumpa jek. Dah rezeki.
Kv pun lbh kurang kak lady lah, juara longkang!

cendawan,
kalo kb mall boleh bagi aku komisyen mmg dah kaya aku ni.;P

mama ranggie berkata...

kak,lama dah saya x main bowling nih..agak2 dah dkt 10 thn gaknye...x larat ntah idak lg angkat bola tu...

Mak Su berkata...

tahan ker kasut tu?

NBK466 berkata...

Dahsyat..den yg dah ada 'anak murid' pun takde kasut bowling sendirik nie...hu..hu..hu..

CikguZue berkata...

selamat mencantikkan tangan dan pinggang....heheheh.

KV berkata...

ira,
akak main takdak skill. Habis sakit badan tau! Huhu

maksu,
ok jer. Brand puma.;P

abg shahrul,
ahahaha. Meks jumpa kek kedai bundle jang!

cikgu zue,
alah, tak sempat mencantikkan. Bukannnya main sokmo.;P