Rabu, 23 April 2008

facebook

kv ni darat betul tau! Kalo sabit ngan it ni mmg weng skt aa. Ketinggalan jauh.

Seb baik lah ofis ni ada gak talian internet. Boleh le tau skt2. Tu pun byk try n error lah.

Pagi td kv trima satu mesej dr kawan lama. Dlm facebook tu. Ahaha..facebook kv takdak pape. Tak reti nak godek. Tp bila dah trima mesej kawan lama kan, terus semangat ni nak try itu ini dlm facebook tu.

Hehe..terima mesej dr kawan lama mmg rasa surprised sungguh. Awat la kawan2 lama kv semuanya dah jadi lawa2. Kb ni sorang jer yg makin di pam2. Ehehe

Yg bestnya, masing2 anak dah 2 tu. Ekeke

Opss, hanya ada sorang kawan (bukan yg kenal di alam maya lah) yg tau kewujudan blog kv ni. Karang ada kawan2 lama jumpa blog ni, malu weh! Malu sebab apa ek? tatau lah. Tapi segan lah. Kawan yg tau blog kv tu pun jenis bizi memanajang. So, dia takdak masa nak mengadap blog kv ni. Fuh..selamat lg ni. Ahaha

11 ulasan:

cendawanintim berkata...

kv,

sonot kalu dapat keep in touch ngan kawan dedulu...

sangat teruja nak tahu perkembangan kan....

NBK466 berkata...

Eh samalah kita KV..terjumpa ramai kawan2 lama dlm facebook..inc awek lamo..he..he.he.. Tapi mmg den tak pandai & malas nak GODEK2..

AppleB berkata...

facebook??
apakah??

*mek sungguh buta IT hehehehehe*

KV berkata...

cendawan,
woho..kv begiru teruja tau!

abg shahrul,
kv laaaagi tatau. Lagi buta IT tau!

appleb,
eleh, konon tak tau. Noks, ko ajar lah aku!

bat berkata...

kehkeh meks pun reti nak facebook2 neh.. huhu..

Intan Rosnitta berkata...

kv...kita pun x reti sgt pasal facebook ni. Senang cerita bab2 IT ni mmg failed :P

Mmg teruja nak tau perkembangan kwn2 lama tapi malu gak kalau diaorg baca. Aaawww ;)

KLMari berkata...

Yeah betul...ala ala shy shy cat lah kan kalau member member tau...ni pun update curik curik sebab cubicle kat sini very the open...hehhehe...Tu yang jarang amat update..:D

Mak Su berkata...

maksu ada facebook, tu sbb ada org sibuk rekomen suh join, tapi dia nyer facebook happeing, maksunya very der plain gitu.

NONIE AZIZ berkata...

meks pun ada tengok facebook ni tapi meks tak tau apa benda alah ni...

HAPPYIRFA berkata...

SALAM KV..
rusing jugok kalu saing2 lamo tahu blog kita.rusing sbb malu demo tahu pasal kehidupan kita..

KV berkata...

mamabaat,
keh keh keh

intan,
eh, biar diaorang tau pasal facebook je kan. Jgn la tau pasal blog. Segan weh!

klmari,
ofis kv ni ramai yg masih buta IT. So, kalo kita dok ngadap blog tu dorang bukannya tau kita wat apa. Selamat lg lah kiranya.

maksu,
kv pun sbb ada kawan invite. Kalo tak, tak tau pun kewujudan facebook ni. Ekeke

nonie,
alah, ko kan dah ada. Update je lah. Ekeke

irfa,
betul tu. Segan akak tau!