Khamis, 3 Januari 2008

SEJUK

Err..baru kv perasan blog kv takdak en3 di tahun baru ni. Hmm...tak sempat kaedahnya. Lawat blog kawan2 pun gitu jek. Mungkin sejuk kut. Hik hik

Tahun baru, bos pun baru. So, kena la berdisiplin sikit. Hik hik...tu pun kv ponteng jgk. Bukan ke mana, ke spital jek. CC pun dah faham.

Mak kv mcm tu ler. Taktau cemana doc nat buat lg. Plan nak masukkan kamera (err..menda alah tu org panggil proses apa ek) pun asyik tertangguh sbb mesin rosak. Tunggu jer lah mcm tunggu buah yg entah bila nak gugur tu.

Rumah kv dah siap dirombak separuh. Tapak rumah baru dah siap buat site clearing. Tp 2-3 ni hujan mencurah curah mcm musim tengkujuh. Belakang rumah tu jadi mcm baruh. Loya mulut melihatnya eh. Lupa nak snap gambo.

Awat le sejuk sgt ni. Kat ofis kena pakai blazer kaedahnya baru rasa suam2 kuku. Kat rumah pulak mesti pakai sweater. Pagi2 subuh nak mandi tu punya la dasyat. Mandi burung ibarat kata sastri awek BP. Hehehe

Err..ingat nak menebeng ke tesco yg grand opening ari ni. Tp, audit sirim nak mai pulak dah. Huhu...fail projek berlambak2 tak update. Tak jadi la nampak gayanya tauke tesco tu dpt duit kv. Kurang skt untung dia. Huhu

Tak pe lah, kv gi pasar minggu depan ofis ni jer lah. Hari ni pasar minggu tak padat sgt sbb skolah dah mula. Mak bapak dah abih duit bayar yuran (yg dimansuhkan tu hik hik) anak skolah. Tak leh nak bershoppingrina bagai.

Err..kv stop sini dulu lah. Tak tahan sejuk. Eee..

17 ulasan:

Oren... berkata...

bestnya sejuk2..bleh mengeram..hihihi..

Apple Pie berkata...

aiks apasal tmpt mek ni panas jer ahahahahahaah.

nyah mek udah plan mau cuti2 pegi pantai timur sometime tahun ni. kalo ada rejeki sampailah mek kesana yach.

blackpurple @ jowopinter berkata...

Wah! Dah ada Tesco di sana ek. Kira majulah tu kiranya. Hehehe!

kasutVincci berkata...

oren,
tak boleh nak mengeram pun, byk benda lain nak buat. Hehe

apple,
ha..kalo ko sampai ke kb, koling2 okies!

BP,
maju la sukan utk negara!
Tp kan, BP patut dtg tesco kb sbb lokasi dia marveles kaedahnya. Tepi sungai kelantan yg lawa sungguh pemandangannya.;)

Mummy Rizq berkata...

kat sini hujan dah kurang.. so kalo basuh baju tu, kering lah satu hari di jemuran... kalo tidak, masam baunya!!

Alinlai berkata...

pasang heater la...ke ke ke... tak pi KB Mall?

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

sejukkkk erkk

nanonano berkata...

akak !
same ar, nano pom da stenbai kat opis stokin, huhu sejukkk,
tu aircond xbukak,klu bukak lg la nyerrr..
trrrr...cejuk !

p/s: eh mak kakkV tu kene masuk camera lam perot eh?
buat kt spital mane?
ade org ckp sakit yg teramat sgt,
tp ayah nano hr tu buat kat spital slayang,
xsakit pon die ckp,huhu

Belladonna berkata...

Kv, I like to go to Tesco.. rasa macam a kid in a candy store coz the foods semuanya murs :)

Mak Su berkata...

huuuu huuuu tteeerrrr ttteerrrr (gegel sebab sejuk)... whatever it is, semoga kv ceria ceria selalu ek

Sastri berkata...

KV, masak air panas la... kalau tak pun letak heater... sas ni pun, walau ada heater, sebab sejuk ya amat, pun mandi burung gak... :p

Kak Lady berkata...

Selamat Tahun Baru KV...semoga tahun 2008 ni kita akan dilipahi rezeki yang lebih dan sentiasa diberkati Allah...

KV ni cukup minat shopping mopping ni ye...hehehhe...

sitilina berkata...

kak kv, beh dop tesco?

NBK466 berkata...

Sejuk ekkk...nanti den curah minyak tanah kasi bakar ini blog.. (amboi ganas benor...) he..he.he..

kasutVincci berkata...

mar,
dah la rumah kv tu tinggal separuh. Takdak tempat jemuran pulak. Kat tangga luar tu penuh kain baju jemur. Mcm rumah kongsi la pulak. Hehe

alin,
tak sempat nak pi kb mall eh. Eh, tp mlm semalam try gi tesco, jem ya amat. Punya la 'darat' org kota bharu. Terpaksa jgk pi kb mall. Kwang kwang kwang...

LC,
sejuk sampai rasa nak demam. Sakit kapla!

nana,
mmg sejuk kan?
Mak akak tu sampai ke hari masih belum buat benda tu. Tp ofismate ckp tak sakit pun. Akak tak tau nak komen la sbb tak pernah rasa. Hehe

bella,
kv tak pernah gi tesco. Tp kalo iklan dlm paper tu mmg barang murs murs la kan? Tu yg rasa 'berminat' sikit.

maksu,
kat sinun tak sejuk kah?

sas,
rasanya buat masa la ni tak bebaloi nak taruk heater sbb nanti nak pasang kat rumah baru (maybe 6-7 bln dr skrg). So, utk baby, taruk air panas nak kasi air suam2 skt. Kalo yg lain2 tu mandi air sejuk mcm air batu. Haha.. mandi burung lah kite.;)

kak lady,
minat tu mmg la minat. Tp byk window shopping jer. Fulus takdak mana. Hehe

lina,
tak leh nok komen sbb kak kv pun tok sapa lagi situ. Kota bharu lo ni mmg jem sungguh. Bersungguhan org kelate pakat gi tesco. Haha

abg shahrul,
wah...ganas ek?

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

蔥油餅Jon berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社