Khamis, 1 November 2007

SINGGAH SEBENTAR

Assalamualaikum semua...

Kv singgah sebentar dekat blog. FUhh....baru 51 hari, tapi mmg rindu gilerrr kat blog. Rindu kat kawan2 semua.

Kv tak sempat nak bercerita pjg. Nanti masuk kerja 11 nov ni kita sambung deh. Hik hik. Ni pun mai ofis sbb ada keje sket. Tinggal baby dina dekat mil.

Oh ya, pertama sekali, teriam kasih pada kak PB yg sudi buatkan entry utk blog ni sempena kelahiran baby. Mmg kalo nak harapkan hubby rasanya tak sempat (masa tu ler). Tu yg ada PSSTTT. Hahaha. Terjawab segala persoalan kan? :P

TQ juga Buat kawan2 atas ucapan tahniah. Tak sempat kv nak jawab satu persatu kerana masa kurang mengizinkan. Dah nak balik ni. Teringat kat baby.:p

Kesihatan baby ok. Tidak byk ragam. Cuma kv yg ada sedikit komplikasi. Nanti kita cerita panjang. Namun alhamdulillah, makin hari makin ok. Syukur...

Wokeh, stop sini dulu. Nanti boleh cerita panjang. Salam lebaran buat semua. Ada sapa2 yg buat open house ker?

9 ulasan:

sitilina berkata...

kak KV,

saya ada d kelatam jgk ni. hehe. jomla juperrr

nanonano berkata...

wuuaaa..kak kV
slmt kembali bertugas..
xsaba nk tgk pic baby gurl
:)

pB berkata...

Padae lar sero nok masuh ghumoh KV hari nie, ghupo ghuponyor ado n3 baghu.

Jangae lupo tu , 11/11 ni update.

Ghama hok nok tahu crito criti ...

kasutVincci berkata...

salam buat semua,
kv mai ofis sekejap ari ni sbb ada majlis hari raya. Maklum ler org kempunan nak hadir open haouse. Hik hik..

sitilina,
ada masa kontek kak kv. Nanti ambik no hp dgn kak pb.Mana tau ada rezeki boleh jumpa.;)

nanonano,
akak belum masuk keje la sayang. Ahad depan. Nanti akan ada la pic baby tu.;)

kak pb,
insyaallah kalo takde aral nelintang akan ada update hari ahad nanti.;)

NBK466 berkata...

Jgn lupa tepek gambor baby dgn possing2 manjanya sekali yek..he.he.he..

Nezjoe berkata...

Alhamdulillah
Akak dah kembali ke dunia blog!
hehe

nanti post gambar baby!

minnie berkata...

ye ye.. kv dah balik.... tak sabarnya nak dengar cerita...

happyirfa berkata...

salam kv..
WELCOME BACK..

The Singa berkata...

congrats KV..tak sabar nak tengok gambar baby..