Rabu, 12 September 2007

TAHNIAH



Assalamualaikum Semua Pengunjung Blog KV ....

Dengan ini , dimaklumkan bahawa KV telah

selamat melahirkan seorang bayi perempuan .

Seberat 2.90 kg di Hospital ANISA' KOTA BHARU tepat jam 5.03 pagi ini.

Semoga KV dan baby akan sihat walafiat .......

psst... tak saba weh nok kelik klate royo ni , nok g kelih baby KV ...

27 ulasan:

Yatie berkata...

alhamdulillah .. dah agak dah sbb cam senyap aje plak dua tiga hari nieh .. congratulations ye .. dpt sepasang dah:))

apa2 pun salam ramadhan buat KV sekeluarga... KV tak puasa jadinya tak bleh laa nak ucapkan selamat berpuasa kan:p hanya maaf yang dipinta jika ada kesalahan or kesalahan yg dibuat sepanjang persahabatan di alam maya ini. Amin.

bat berkata...

tahniah KV.. dpt beraya ngan new company giteww
kang upload gambo baby yach..

Nezjoe berkata...

yeay!!!!!
TAHNIAH KAK!!!!

joe tumpang gembira!
nanti cakap nama baby tu nama apa ek!

sitilina berkata...

tahniah kak KV!

bulis sepasang dis.
nanti kalo dam bole g tgk baby ni

:)

nanonano berkata...

yeay!! gurl.
mesti comey lotey neh,
raye neh jahitkn baju kurung tuk baby yea kak kV..
kekee :p

YuszTieY berkata...

alhamdulilah...mabruk222 dah dapat sepasang teruna n dara tuh.
boley besan tu...sesama tidak berpuasa la yer kita kak kv...huhuhu...jenuh nak ganti nih...huwahuwa...30 ari ..
semoga baby n mama nya sihat ..nanti buh gamba tuh..nama2222 aperrrr

NBK466 berkata...

Alhamdulillah..tahniah...hamboi2 sempat lagi announce kat blog tuh...

~ mizzAmy ~ berkata...

~ salam

congrats... mesti comel jer baby gal tue. :) ~

Marvy Chef berkata...

tahniah kak KV.
wow.. tak jauh beza dari EDD.. terrer betul la baby kuar.. hehe. Kuasa Allah. Dah dpt sepasang. Tahniah lg!

Sastri berkata...

tahniah KV... baby girl ek... dapat la sepasang dah... alhamdulillah... jangan lupa postkan gambarnya nanti yea...

rina berkata...

tahniah KV... sepaselah deh...

miss_tree berkata...

Congrats, Kak KV..
;)

Mcm org lain jah hok update ni..
Bakpo ado "pssst.." tu..
:)

angah berkata...

Tahniah buat KV sekeluarga. Dapat sepasang cahayamata dah.

kakLuna berkata...

syukur..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tahniahhh...jenuhla nk ganti pose nihhhh...

blackpurple @ jowopinter berkata...

Tahniah! Alhamdulillah.....

jamri berkata...

Tahniah, semoga baby ini sihat dan membesar sebagai johan....

minnie berkata...

salam kv..
tahniah.. semoga ibunya dan baby sihat.. tak sabar nak tgk muka baby...

Kak Lady berkata...

Tahniah buat KV...kerana dpt baby girl...dah sepasang dah...

Kak lady dpt tau dari PB...Take care KV...

ADIEJIN berkata...

kalu KV beranok, sapo dio hok post berita ni ? pelikk..

Anyway tahniah.

NBB berkata...

congratulations!

sya berkata...

Alhamdullilah KV.. Tahniah .. wah dah sepasang dah.. semuga ibu dan baby sihat walafiat

Alinlai berkata...

Tahniah :)

insyaAllah sihat dua-dua orang [anak dan mak] :)

happyirfa berkata...

sapa yg wat en3 ni..kv sendiri ker?apa2pun TAHNIAH pd kv

Aku Bukan Bidadari berkata...

Tahniah.. dan selamat hari raya..maaf zahir dan batin

miss_tree berkata...

Salam Eid Mubarak..Ampun+maaf andai ada salah&silap atau terkasar bahasa..Semoga Eid ini dipenuhi kegembiraan & penuh berkat. Amin.

~wan hidayat~ berkata...

Salam ziarah blog...dari kak SitiLina (yang baru sahaja dapat baby 'Hafiy'), gambar Hafiy berusia 15 hari dan 17 hari ada dipamerkan di dalam blog Chronicle, demi memenuhi permintaan Kak SitiLina...check it out!!!