Isnin, 21 Mei 2007

yeay yeay

yeay yeay.. naik gaji. Huhuhu..mesti lps ni byk barang naik harga. Kv baru jer plan nak gi shopping barang baby.;(

Tp takpe lah, kalo kerajaan tak boleh nak kontrol harga barang, kita sbg pengguna tak mampu nak buat apa dah. Nak boikot? Hanya brg2 tertentu shj yg boleh, kalo keperluan asas tu, terpaksa lah pejam mata.

5 ulasan:

Aku Bukan Bidadari berkata...

tahniah!! bila nak belanja tiara.. tiara nk makan MCD nak MCD

pB berkata...

Fizzy doh jangji nok blanjo kak pB nasik air moksu nab.

KV nok blajo kak pB gapo pulok?

Kaklong berkata...

salam,

hehe..itu akak cakap kat suami, rezeki babylah ayah naik gaji ni.

betul kv, kalau keperluan asas tu pejam mata ajelah, nak buat camner.

dah start shopping barang baby ya? akak lum lagi, tp hati ni dah bergelodak aje nak bershopping (wlw ank k 5 ni, tp still excited. yelah, bukannya beranak tiap2 bulankan hihi). ni duk jeling2 aje kat department bayi kalau p shopping. sbb nak tau latest price barang2 baby ni. tp tak bnyk beli nanti rasanya, sbb barang lama masih ada lagi. awak mesti borong banyak tu, sbbnya dah lama tak de babykan..err..boy or girl? akak tak tau lagila

kasutVincci berkata...

tiara,
hang mai la kb mall. Boleh la aku belanja mcD.;P

kak pb,
kita jumpa jer dulu. Alah, tak payah tunggu naik gaji ler. Hehehe

kaklong,
akak nak tau, dulu masa melahirkan hang nadim mmg kv tak sempat shopping barang baby. Dia kan lahir awal. Kakak ipar kv tolong gi beli Hahaha. Kali ni mmg nak kena shopping awal la. :)

Kate berkata...

suka dengan title kasut vincci sebab kasut-kasut vinci ni memang cantik2..gaji naik yes2 yes2