Isnin, 14 Februari 2011

AYAM PENYET

Maaf lah yer, orang kat kl nun dah muak pun ngan ayam penyet ni.
Orang kota bharu baru nak merasa. Hik hik.
Kesian noo.
Tapi better late than never katanya.




Ayam penyet cawangan ke berapa puluh ntah, tak perasan. Berlokasi di Kok Lanas (KL jugak tuuu) area politeknik tu, jalan kota bharu - kuala krai katanya.




Tengok menu baru tau. Masakan jawa timur dan minang katanya. Indon punye. Hik hik



Pastu, tengok menu tatau nak pilih apa. Hua hua hua (sila gelak)



Kemain suami ku menstadi menu. Hak hak


Oh suasan dlm restoren. Amat de vass sekali. Lain kali kalo pegi nak duk kat anjung la. Napak sejuk dan rileks sket (wah dah angan2 nak pegi lg ni)



Last2 ambik nasik dan ayam apa ntah. Hak hak. Hubby pun pilih yg ni jugak. Sambal nya sedap kan?



Iced white coffe utk mek, dan iced hezelnut coffe utk encik suami.



Mek yg jakun.



Lain kali nak pi try menu lain pulak.

7 ulasan:

rina berkata...

anok2 aku kalo boleh hari2 nk makan ayam penyet. huhuhuhu pengsan mak n ayah dio.

atty's berkata...

Ayam penyet ni kalo makan selalu pun tak jemu ..

efa fairuz berkata...

ambo pung tok de g lagi kedai baru tuh..namo jah duduk area kok lanas..

tak aci ginih KV g doh.. ambo nok g jugokk!! waaa!

KV berkata...

rina,
ahahha..byk kali pun muok dih

kakty,
mcm ayam berempah nasik kukus kan? Tak pernah jemu.

efa,
lain kali keno dating skali gamok nyoh. ahaha

Zareda Norman berkata...

kalau datang KL boleh try wong solo plak

zarin berkata...

balik klakte itu hari ado napok rest ni tp tok dang nok singgoh..

sedap mkn ayam penyet ni

kakakdegil berkata...

Yahooo..
Thanks KV
Kalau tak citer ni, tak tau dah bukak kat sini..
Nok gi nih..