Selasa, 4 Januari 2011

WEDGES BARU

Hik hik..ujung tahun ari tu sempat gi beli wedges baru. Ngeh ngeh.


Dah lama nak beli wedges hitam, sbb ada beli dulu tak selesa pakai. Punya lah tangguh tatau apa kes. Last2 pegi ngan my bff. Seronok skt nak berjalan. Hehe.


Memula target nak pegi paksen, sbb kat paksen byk sikit choice. Dekat sejam setengah duk pusing tapi nan hado nya dapat parking. Huwaaaa. Stress tau. Hujung2 cuti skolah kan, org sibuk nak soping barang skolah gamaknya.

Kes tensen duk pusing takde faedah lagu tu, kami terus gi kb mall. Hmm. Kat kb mall, takde patent baru. Dan jugak pilihan pun tak byk. Tp dah desperate sgt, pilih jer lah yg agak2 ok. Hehe



Memula, tunjuk kotak dulu.;P

































































Tadaaaa............ Boleh lah kan? Janji selesa, dan kaler hitam.

4 ulasan:

Joy berkata...

warna hitam mudah nk matching ;)

Nanak berkata...

sy pun suka kasut kaler hitam..

sisdee berkata...

wah gorgeous..hehehehe..smlm dpt gak sms dari CR ada sales bape % tah kat sana..hehehehhe...emmm dah lama gile tak beli CR ni .. cantik gak nie heheheheh..cuma sisdee lagi suke tinggi lagi..biasalah rendang tak berbuah muahahahahaha

Ealyie berkata...

aisehh..
ni yang buat teman nk tayang wedges baru aii.. ;)

Happy New Year KV..:)