Jumaat, 15 Oktober 2010

AVON FREE GIFT

Dah lama aku beli sabun intimate avon. Mas beli tu salegirl cakap dapat free gift. Tapi stok blom sampai. Nanti sampai dorang call. Lamanyaaaa..sampai aku terlupa. Hehe


Sehingga lah minggu lepas (khamis kut?) dorang call suh datang ambik barang, Siap pesan suh dtg ambik jugak sbb stok takleh simpan lama. Kalo tak di tuntut dorang kena pulangkan ke HQ. AKu pesan ngan budak tu, kalo aku sendiri tak sempat ambik, opismate aku tolong ambikkan.


Balik keja, hubbby suh singgah jer. Lagi pun on da way jer kan. Sampai2 tu, aku pi tanya la budak kaunter tu. Bila bagitau nama budak tu ternganga. Rupa2 nya ada minak kerek ni dah claim barang aku tu as barang anak buah dia. Amboii! Sakan ko kakak. Pastu tak ngaku pulak. Aku geram aku cakap aku tak kenal pun minah tu. Mmg tak kenal sungguh pun kan. Haish...macam2. Naseb baik aku dtg petang tu jugak, kalo aku dtg hari lain ntah kemana dah peginya barang aku tu. Hmmm....


Yer lah, takleh nak salahkan budak avon tu jugak sbb aku dh pesan kalo aku tak smepat, opismate tolong ambikkan. Agaknya dia ingat tu opismate aku lak kut kan?

Takpe lah, masih ada rezeki aku. At least minah kerek tu dapat sedikit pengajaran. Hehehe. Jangan sembarangan ambik barang orang.


Paper bag biru, siap dah tulis nama aku besar2 kat belakang tu.






Barang2 yg terdapat dlm paper bag. Sukaaaaa.


Sapa tak suka barang free kan?

3 ulasan:

Joy berkata...

dpt freebies mmg best.

MushroomCute@Mariea berkata...

kakak yang claim tu dah sempat ambik ke? mcm ner leh dpt balik?

KV berkata...

joy, mmg syok

mush, dia masih ada kat situ.