Khamis, 3 Jun 2010

MEE CAMBO

Pernah makan atau dengar mee cambo?


Aku pun pestaim menerai. Hihi.



Ni kedai dia. Dekat bulatan nak gi rantau panjang tu. Aku tatau tempat tu nama apa, tp memang area pasir mas lah. Orang pasir mas, sila betul kan fakta. hehe





Rupa paras mee cambo. Malam mee celup jugak rasanya. Lebih kurang la. Dan tentu nya sedap. Cuma, dorang campur mee, mihun dan kuey tiau sekali harung dalam mangkuk tu.


Tapi aku pun tatau maksud CAMBO tu apa. Hehe

9 ulasan:

zarin berkata...

pernah nampak kedai tu tp tk pernah makan n dengar nama mee tu...sedap ke dear?

fabulous.farah berkata...

kat kg farah mee celop die capo belake mihun, mee, ngan kuewtiaw..kecuali kalu request xse..mee cambo xajing napok.huhuhu

zailamohamad berkata...

xrajin dengar tapi napok mace sedap;0

atty's berkata...

1st time dengar mee combo..

TopsyTurvyMum berkata...

mee campur kottt..agak jerr hehe

campur..campo...cambo

Purpleheart berkata...

sedap nampak..cuba kv tanya penjual tu..apa tu cambo..nk gak tau...

noniey berkata...

sedapnya.. tapi first time dengar mee cambo ni.. huhu

lailasani berkata...

tak pernah tau pun ade mee ni... huhuhu... nk kena singgah jugak ni kalo g sane..

Mohd berkata...

mee cambo nie dio ado meatball. meatball tu ore siam pnggil cambo.