Khamis, 17 Jun 2010

MALAM DI BUKIT MERAH

lepas solat jamak, kami turun carik makan.



Aku pilih menu ringkas jer. Mee clay pot. Hubby ngan anak2 makan nasik ayam.


Pastu anak2 join abah dorang main game.


mama jadik penunggu setia. tak minat aku nak main2 benda alah ni semua. huhu








Permainan dengan badut pun ada. Boleh dpt mcm2 hadiah. Tp kami sibuk nak puisng2 sekitar. Hiks.





lepas tu balik tido.

Cerita lawak, dina sibuk ajak balik tido kt rumah. Tak biasa dia tidur kat tempat lain. Tengah mlm tu, siap bangun mengigau 'nak balik tidur rumah' ada kut 3 kali dia bangun mengigau tu. Alahai anak aku. Hehe


bersambung...

4 ulasan:

fabulous.farah berkata...

masa farah g malam farah naik bot g tengok kelip2..rm10 rase sorang

pB berkata...

x masuk wetpark ker?

mrs shaifull berkata...

KV, kalau saya dah lama join sekali, dr zaman dating, sampai zaman dah ada anak, kami masih setia main game tu semua :)

penah sekali hadap sampai 60 hengget main 2 org, tu zaman dating la hehehe..

bat berkata...

wah2 KV saya neh yg dok dekat2 sana pun belum round2 bagai.. selalu balik kampung takat gi mandi2 kat wetpark sajork deh...