Khamis, 25 Februari 2010

Tak sempat

Dah la line tenet opis ku hazab, belah pagi tadi terbizi sikit. Ada meeting Dan benda2 lain. Hilang skt bosan aku. Hik hik. Eh, padahal aku nak crite yg tadi aku tak sempat hapdet blog je. Ngee

tgh hari, bff aku si chiffon ungu datang buat lawatan ke kawasan aku. Wajib la Kami beronggeng Dan lunch together. Sempat gi pasar minggu. Sambil mencari makanan utk lunch sempat juga ronda2 gerai lain. Lagi pun Hubby berulang Kali duk pesan suh belikan mil tudung aria.ni. Takde lah aria.ni, ala2 jer. Aku beli murah2 jer 4 lai ikut kaler kesukaan dia.

Masa nk balik opis tu terpandang lh sorang budak yg rambut cacak meninggi. Sakit perut aku n kawan gelak. Jam tgh hari berdiri budak tu masih dgn baju tido Dan rambut gerbang cacak. Dlm lingkungan umur 4-5 thn kut. Aku musykil pasal jantina dia. Mcm boy tp baju tido ropol2. Mmg Kami gelak mcm org giler. Budak tu siap perasan Kami gelakkan dia so dia siap angkat kening kt Kami. Lagi la aku bantai gelak sampai nk terkucil. Adeh sakit senak perut aku. Gelak sakan sampai kawan aku tergesel side mirror swift dia dgn anak Lori. Punya lh dia teriak terkejut tp aku bantai gelak. Last2 dia pun sambung gelak lg. Aku sampai suh dia stop kete jp nk kasi Kami gelak puas2 karang eksiden lak sbb duk gelak mcm orang gilo.

Tu lah kan. Sedap sgt gelak kt budak tu, tuhan dah balas tercalar skt cermin sisi. Tpmmg takleh tahan la. Lawak sungguh budak tu. Kami speku dia tak sempat Mandi sbb mebi pagi td mak dia nk cepat, maklum la org berniaga kan, sbb tu lah kut dia tk sempat Mandi. Adeii.. Tgh taip ni pun aku gelak sorang2.

3 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

hihi gelakkan org yea kak..

fabulous.farah berkata...

heheh..kalau budak tu girl brutal giler rambut cacak..hahaha

KV berkata...

Lady,
Kami tau tak elok tp mmg otomatik gelak la. Takleh nk stop.

Farah
mmg brutal sgt la