Selasa, 2 Februari 2010

MACADAMIA

Aku suka sgt kacang macadamia. Tapi rege nya ya ampun, mahal loh. Tp bila dh kempunan beli jugak. Makan sikit2, kasik feel lebih. Hak hak.

Tapi mcm lama duk cari kat mana2 store, dah tak jual kut kat kota bharu ni. Agak nya sbb mahal kurang laku kut. Logik dak mek speku?


Ari tu kat tesco jumpa kacang macadamia bersalut coklat. Excited aku membeli.


Tapi tak sedap ler. Kacang tu sedap, coklat tu yg kureng pulak. Mcm coklat kendos 20 sen yg kami jual kat kedai lak.

Terus hilangg feel.

8 ulasan:

honeylanz berkata...

xpernah try lagi... sambil jeling seketul cloud 9 tepi mouse ni ;)

sya berkata...

KV macadamia memang best. Bos kak sya beli dr Australia letak kat pantry.. akk sya dok makan sampai gigi nak kena root canal.. terukkan?

eynda berkata...

Macadamia memang sedap...lemak2 gitu kan...

Lady of Leisure berkata...

sedap macadamia ni.. rangup dan gebu..

zailamohamad berkata...

first time dengar kacang macadamia ni, mace nama negara pon ada juga..heheee

adanz berkata...

rasanya produk cosway pun ada macadamia ni.... kv try la best ke dak......

KV berkata...

has,
hahah..cloude 9 pun sedap taw!

sya,
wah, best nya bos akak!!!

eynda,
a'a, nak yg taruk garam jer. Lemak2 masin. Walla, sedap nya!

lady,
kegebuannya mmg memikat hati.

zaila,
haha..eh asal kacang ni from negara mana ntah?

adanz,
eh? Nak kena gi cosway la. Tq!!

noniey berkata...

tak pernah lagi makan.. apa bezanya dgn kacang2 lain?